El Centre Mim d’Olot se suma a la Xarxa Solidària de Fisioterapeutes

Els beneficis de la campanya es destinaran al finançament de projectes d’investigació sobre la distròfia muscular congènita per dèficit de merosina

NacióGarrotxa
02 de juny del 2021
Actualitzat a les 9:14h
L’Associació ImpulsaT reuneix les 26 famílies de l'Estat afectades per distròfia muscular congènita per dèficit de merosina.
L’Associació ImpulsaT reuneix les 26 famílies de l'Estat afectades per distròfia muscular congènita per dèficit de merosina. | @ImpulsaT_Lama2.
La Xarxa Solidària de Fisioterapeutes, la iniciativa que convida a tots els professionals fisioterapeutes d’Espanya a promoure, de la mà d’ImpulsaT, una campanya solidària durant un mes, ja compta amb el primer centre a Olot: el Centre Mim, al número 12 del carrer Mirador de la capital de la Garrotxa

Durant aquest mes de juny, els usuaris podran fer una aportació extra al preu habitual del tractament, contribuint així al finançament dels projectes d’investigació d’ImpulsaT. A més, els professionals fisioterapeutes també faran una aportació simbòlica per sessió.

ImpulsaT, per la seva banda, promourà una campanya de comunicació pel territori amb l’objectiu de donar a conèixer els centres adherits a la iniciativa (xarxes, mailing, cartelleria) per fomentar-ne la difusió i, en conseqüència, la visibilitat dels centres i la campanya.

Mireia Oliveras, propietària del Centre Mim, està molt il·lusionada de poder-se sumar a aquesta iniciativa i espera que hi participi molta gent. Per a fer-ho, els usuaris només han de fer una sessió al centre adherit a la xarxa i, en acabat, fer-hi l’aportació que vulguin.

L’Associació ImpulsaT reuneix les 26 famílies de l'estat espanyol afectades per distròfia muscular congènita per dèficit de merosina. Els beneficis de la campanya solidària es destinaran al finançament de projectes d’investigació.
Arxivat a