La ruta de transport públic a demanda Santa Pau-Mieres s'amplia de dilluns a divendres

Els ciutadans interessats en el servei hauran de fer-ne reserva prèvia abans de les cinc de la tarda del dia laborable anterior

Redacció
31 de maig del 2021
Actualitzat a les 12:00h
Ampliació de dies i horaris a la ruta Santa Pau-Mieres.
Ampliació de dies i horaris a la ruta Santa Pau-Mieres. | @Teisa1920.
Des d'aquest dilluns, 31 de maig, el Consell Comarcal de la Garrotxa amplia el servei de transport a la demanda (TAD) de Mieres a Santa Pau en el marc del Pla de transports de viatgers de la Garrotxa, finançat per la Generalitat de Catalunya.  
 
Aquest nou servei, que ofereix la companyia TEISA, es posa en funcionament com a prova pilot, per un període de tres mesos, per manera de testar-ne l'ús i poder ajustar correctament l’oferta a la demanda.

Concretament s’amplia de manera important el TAD de la ruta Olot-Santa Pau-Mieres. Fins ara aquest servei s’oferia exclusivament els dilluns i a partir d’aquesta ampliació se’n podrà fer ús de dilluns a divendres amb 4 trajectes d’anada i 4 de tornada amb els horaris següents:
 
•    De Santa Pau a Mieres, 4 trajectes: a les 9.30h - 13.30h - 18.15h - 20.30h.
•    De Mieres a Santa Pau, 4 trajectes: a les 9.15h - 13.15h - 18h - 20.15h.

Els ciutadans interessats en aquest servei hauran de realitzar reserva prèvia abans de les cinc de la tarda del dia laborable anterior al de la reserva, al telèfon 972 260 196 o a l'adreça de correu-e tad@teisabus.com.
 
Aquest pròxim mes de juny, el Consell Comarcal ampliarà, mitjançant també una altra prova pilot, el servei del bus Olot-Polígon Begudà-Polígon Poliger-Tortellà-Montagut (Bus polígons).
 
Aquestes línies s’uneixen a les rutes que ja estan en funcionament dins del Pla de transports de viatgers de la Garrotxa. Actualment són: Olot-Begudà-Poliger-Tortellà-Montagut (Bus polígons), Santa Pau-Olot, els serveis de mercat a Olot de Riudaura, Oix, Batet de la Serra i la Vall d’en Bas, el de Maià de Montcal a Besalú (suspès temporalment) i el ja explicat ara de Mieres a Santa Pau.

 
Arxivat a