«No és un vial» es concentra davant la piscina municipal d'Olot en la 5a #RevoltaVeïnal

La plataforma torna a exigir la construcció de la variant per a evitar el trànsit pesat i tots els problemes que se'n deriven a l'avinguda Sant Jordi

NacióGarrotxa
31 de maig del 2021
Actualitzat a les 11:01h
La concentració a l'avinguda Sant Jordi aquest diumenge.
La concentració a l'avinguda Sant Jordi aquest diumenge. | @noesunvial.
La plataforma "No és un vial, és un carrer!" ha fet la darrera de les quatre accions que havia preparat per a reclamar la construcció de la variant que permeti desviar el trànsit pesat que passa cada dia per davant de les seves cases, a l'avinguda Sant Jordi d'Olot.

Aquesta vegada, han estat una cinquantena de veïns els qui s'han desplaçat fins a la piscina municipal per protestar en la #RevoltaVeïnal de #Recuperemelscarrers. Un cop allà han llegit un manifest i han fet una passejada per l'entorn.

Tot plegat, per a intentar conscienciar del problema que pateixen des de fa temps mb el pas del trànsit pesant per l'avinguda. Com en la resta d'accions que han fet, la plataforma ha repartit butlletins informatius per a explicar la problemàtica als veïns que passaven. Aquest diumenge han estat prop d'una cinquantena els qui han participat en la concentracuó.
 
La protesta que s'ha dut a terme a Olot no ha estat l'única a Catalunya aquest diumenge. Entitats que es troben amb problemes similars també han sortit el carrer amb la voluntat de "recuperar les ciutats". Com en el cas de la capital de la Garrotxa, també s'han fet protestes a localitats com Sabadell, Premià de Mar, Barcelona o Barberà del Vallès.

Arxivat a