Últim tall de via reivindicatiu de «No és un vial» en el marc de #Recuperemlaciutat

Aquest diumenge la plataforma veïnal es manifestarà contra la "carretera urbana" que Olot manté a l’avinguda Sant Jordi

El trànsit pesant és continu a l'avinguda Sant Jordi
El trànsit pesant és continu a l'avinguda Sant Jordi | @noesunvial.
NacióGarrotxa
28 de maig del 2021
Actualitzat a les 11:12h
La plataforma “No és un vial, és un carrer!” farà aquest diumenge, 30 de maig, el darrer tall de via a l’avinguda Sant Jordi, dins el moviment #Recuperemlaciutat en l'àmbit de l’acció simultània que es du a terme en diferents ciutats de lCatalunya, tot reivindicant que les carreteres i autopistes urbanes són un anacronisme que cal eradicar.
 
Les persones abans que els vehicles

Les consignes continuaran sent “Les persones abans que els vehicles”, i “Per una ciutat sostenible, Variant d’Olot ja!”, que convide a tota la ciutadania a fer visibles a les 11.30h a l’avinguda Sant Jordi, en concret a la rodona de La Deu, on es trobaran amb totes les mesures de seguretat que exigeix la pandèmia.

Des d’aquell moment, el tram comprés entre el punt esmentat i La Solfa, romandrà lliure de cotxes i camions, i estarà a disposició de tothom qui vulgui gaudir-ne, ja sigui fent una passejada a peu o amb el seu vehicle sense motor.
 
Durant la manifestació es procedirà a fer un resum del les accions anteriors i es recordarà que Olot és la capital de comarca que pateix un greu problema de circulació de totes les comarques gironines, amb transport pesant continu passant per davant dels habitatges dels ciutadans pel fet de no disposar d’una infraestructura tan bàsica com una circumval·lació, que en el seu cas defensen que sigui la variant d’Olot.

Tampoc no es cansaran de reclamar la pacificació urgent del tram, amb mesures possibles que han anat proposant a l’Ajuntament, i que esperen que atenguin "en una demostració de govern, justícia, sensibilitat i empatia".

Arxivat a