El restaurant Umami d'Olot obrirà una hamburgueseria a la plaça del Carme

La proposta s'havia presentat en el procés de licitació de l'Ajuntament per ajudar a revitalitzar aquest sector del Nucli Antic

Imatge virtual d'una de les àrees de la plaça del Carme.
Imatge virtual d'una de les àrees de la plaça del Carme. | @olotuit.
NacióGarrotxa
28 de maig del 2021
Actualitzat a les 9:53h
L’Ajuntament d’Olot va obrir procés de licitació de lloguer d’un local de la plaça del Carme i una vegada tancat el període de presentació de sol·licituds, la proposta que tirarà endavant és la impulsada pels responsables del restaurant Umami, que ja té un local de cuina asiàtica a l'avinguda dels Reis Catòlics, tal com ha detallat aquest dijous en seu municipal el regidor de Promoció Estanis Vayreda, que ha estat acompanyat del responsable del restaurant, Gopal González.

La voluntat del projecte d'Umami és obrir-hi un espai de restauració (hamburgueseria i cafeteria), una oferta de qualitat en aquest punt del centre de la ciutat. Segons Vayreda, la dinamització dels locals és un dels objectius del PIAM del Nucli Antic i s’afegeix a la pròxima obertura del supermercat cooperatiu impulsat per l’Artiga Coop en aquest espai del barri.

Mentrestant, avancen les obres de millora de la plaça del Carme, que es van iniciar a finals del mes de març. L’actuació s’emmarca en els projectes del PIAM del Nucli Antic i ha de permetre avançar en la millora del paviment de la plaça, la vegetació i l’enllumenat.
 

Imatge virtual de la que serà nova plaça del Carme. Foto: @unparelld'arquitectes.


De moment s’ha actuat sobre la pavimentació i l’arbrat de les voreres. Els treballs d’aquesta etapa finalitzaran el proper mes de juny.

De cara a l’estiu, s’iniciarà una nova fase que preveu realitzar obertures a l’Escola d’Art instal·lant grans finestrals a les tres arcades existents per ampliar l’obertura del centre cap a la ciutat, la integració urbana dels locals, la millora de l’enllumenat i la il·luminació de la façana de l’escola.
 

El regidor Estanis Vayreda i el responsable d'Umami, Gopal González. Foto: @olotuit.


Paral·lelament i seguint amb la voluntat de dinamització d’aquesta zona de la ciutat, també s’han previst noves obres amb la construcció dels supermercat de la cooperativa d'economia social L’Artiga, que arrencaran aquest mes de juny.

 
Arxivat a