Educació

L'Arxiu Comarcal exposa 25 anys de la revista de l'Institut Bosc de la Coma

Es podrà veure a la sala d'actes i a la sala de consulta del 1r de juny al 24 de setembre

Les portades de la revista de l'INS Bosc de la Coma, que celebra 25 anys. | @boscdelacoma.
per NacióGarrotxa, Olot | 27 de maig de 2021 a les 10:07 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Enguany, l’Institut d’Ensenyament Secundari Bosc de la Coma, d’Olot, celebra el 25è aniversari. Des de fa un quart de segle, el centre –que es va inaugurar el curs 1995-1996–, ha treballat per aconseguir una identitat pròpia a partir d’un contacte estret amb les famílies i de l’atenció a la diversitat.

Amb una formació adequada i d'èxit per a l’alumnat que vol fer estudis universitaris i una oferta específica de cicles formatius, en les famílies d’Administració, Comerç i Informàtica, que ha complementat amb la possibilitat de fer pràctiques a l’estranger i un contacte estret amb el món laboral, sobretot de l’entorn més pròxim.


La trajectòria i la personalitat del centre es recullen en les 25 edicions de la revista que s’han publicat any rere any, en les quals s’ha volgut que tots els estaments de l’institut hi siguin representats. I, aquest any, amb motiu de l’aniversari, el centre ha editat digitalment el número 26 de la revista, dedicat íntegrament a fer un recorregut pels vint-i-cinc anys de funcionament de l’institut.

Amb motiu d’aquest aniversari, l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa i l’INS Bosc de la Coma han preparat una exposició que mostra tots els números publicats fins ara (conservats a l’hemeroteca de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa). S’hi pot apreciar l’evolució de formes i de continguts, des del senzill primer número, aparegut la diada de Sant Jordi de 1997, fins als volums monogràfics més recents dedicats a temes com l’amor, el viatge, les heroïnes o el canvi climàtic.


L’exposició s’obrirà al públic el divendres 28 de maig, a les 7 de la tarda, a la Sala d’actes de l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa, i comptarà amb la intervenció del director de l’INS Bosc de la Coma, Marc Nicolau. La mostra es podrà veure fins al 24 de setembre. Cal sol·licitar invitació gratuïta al telèfon 972 267 012.
 

La portada de la revista de l'INS Bosc de la Coma, que celebra 25 anys. Foto: @boscdelacoma.


 

 

Participació