El batlle d'Olot visita el barri de Montolivet amb els veïns

L'objectiu d'aquestes visites, que ja s'han fet al Morrot i a Desemparats i que s'estendran a tota la ciutat, és conèixer de les propostes de millora a realitzar-hi per a donar-ne una resposta ràpida

Els veïns, el batlle, Pep Berga, i la regidora, Montse Torra, durant la visita.
Els veïns, el batlle, Pep Berga, i la regidora, Montse Torra, durant la visita. | @olotuit.
NacióGarrotxa
27 de maig del 2021
Actualitzat a les 9:26h
Aquest dimarts, el batlle d’Olot, Pep Berga –acompanyat de la regidora d’Hisenda, Montse Torra–, va ser present en la nova trobada amb ciutadans i representants de l’Associació de Veïns del barri de Montolivet. Com en la resta de sessions, la visita va consistir en un recorregut pel barri per a conèixer de primera mà les actuacions de millora proposades pels veïns d’aquesta zona de la ciutat.

Millores en el paviment, aspectes relacionats amb la recollida de residus i actuacions en determinats entorns de la zona van ser algunes de les accions i propostes que van sorgir durant la passejada que va resseguir l’itinerari que els mateixos veïns havien seleccionat.  

La de Montolivet és la tercera de les trobades presencials als barris d’Olot des de l’inici de la pandèmia. Per a conèixer l’impacte de les mesures restrictives imposades als diferents sectors i àmbits de la societat, l’Ajuntament d’Olot va iniciar el març de 2020 trobades virtuals, que han continuat de forma periòdica fins a l’actualitat.

Amb la finalització de l’estat d’alarma, es van reprendre les trobades presencials que ja s’han portat a terme als barris de Desemparats i del Morrot.

L’objectiu d’aquesta iniciativa i trobades és la de conèixer de primera mà les propostes de millora a realitzar en el barri per a donar-hi una resposta ràpida. Al llarg de les pròximes setmanes les visites s’aniran realitzant a tots els barris de la ciutat.

Arxivat a