En pocs minuts s'exhaureixen les 1.200 localitats dels balls de la faràndula per Corpus

L’Ajuntament d’Olot obre una llista d’espera per a les entrades que es retornin i acorda que es retransmeti la sessió de diumenge 6 de juny a migdia

Els balls de la faràndula tindràn lloc a Olot el 5 i 6 de juny.
Els balls de la faràndula tindràn lloc a Olot el 5 i 6 de juny. | Martí Albesa
NacióGarrotxa
27 de maig del 2021
Actualitzat a les 8:47h
Amb pocs minuts s’han reservat aquest dimecres les prop de 1.200 localitats per a les 4 sessions de les ballades de la faràndula olotina, que tindran lloc el cap de setmana del 5 i 6 de juny a la plaça Major.

Efectivament, a les sis de la tarda s’ha obert la reserva d’entrades del ball de la faràndula per Corpus al web d’Olot Cultura, tal com ja s'havia anunciat, i, en un tres i no res s’han exhaurit totes les localitats disponibles.

Davant les consultes i els comentaris a les xarxes, l’Ajuntament d’Olot vol aclarir el següent:
 
    1.    S’han posat a la venda la totalitat de les 1.184 localitats, el màxim autoritzat, segons les mesures de seguretat de la pandèmia dictades pel PROCICAT.
    2.    No s’han fet reserves prèvies d’entrades per a cap de les ballades previstes. S’ha posat a la venda la capacitat màxima d’aforament permès de la plaça Major.
    3.    Preveient l’alta demanda d’entrades, l’Ajuntament va acordar amb la Comissió de la faràndula la celebració, de forma excepcional, de 4 ballades.
    4.    Perquè el màxim nombre de persones pugui gaudir de la faràndula de la ciutat, l’Ajuntament ha acordat amb Ràdio Olot i Olot Televisió la retransmissió en directe de la ballada del diumenge 6 de juny a les 12 h del migdia.
    5.     Si algú té entrades i per algun imprevist no hi podrà assistir, li agrairíem que les retorni a Can Trincheria.
    6.    L’Ajuntament d’Olot obre una llista d’espera per a les entrades que es retornin. Per formar-ne part, cal enviar un missatge de correu electrònic a [email protected] amb les dades personals i el nombre d’entrades que es voldrien (amb un màxim de 4).
    7.    L'Ajuntament d'Olot lamenta que, a conseqüència de la pandèmia no tothom que ho desitjava pugui seguir el ball en directe des de la plaça Major, especialment els més petits.

Arxivat a