Voten batejar una nova plaça a Sant Joan les Fonts com «de les Cultures»

És el resultat de la consulta feta entre els veïns dels Pisos Xocolata

NacióGarrotxa
26 de maig del 2021
Actualitzat a les 8:34h
L'urna que ha recollit l'opinió dels veïns de la nova plaça de les Cultures.
L'urna que ha recollit l'opinió dels veïns de la nova plaça de les Cultures. | @santjoanfontsaj.
La votació entre els veïns dels pisos Xocolata que s’ha fet aquest diumenge i dilluns ha acabat amb l’elecció de "plaça de les Cultures" com a nou nom oficial d’aquest espai, que fa de nexe i punt de trobada entre els qui hi habiten.

En total han votat 31 veïns i ho han fet en aquest sentit: 18 s’han decantat per "plaça de les Cultures" mentre que 13 ho han fet per la segona opció, "plaça de Xocolata".

La voluntat de posar nom a aquest espai va sorgir en el Quedem a la Plaça? del passat 13 de maig, que ha comportat fer aquesta enquesta participativa per a implicar-ne els. La decisió s’acata i a nivell de govern local, que passa a encarregar la placa que identificarà aquest espai amb aquest nom. L'urna per recollir els vots es va emplaçar a la futura plaça de les Cultures diumenge i dilluns.

L’únic punt que per ara no es podrà executar és fer una trobada gastronòmica veïnal en què cadascú pugui portar plats del seu país d’origen i reforçar els lligams. Serà l’evolució de la pandèmia i el retorn a la normalitat el que farà que es pugui fer aquesta trobada més endavant.