El Museu de la Garrotxa cerca obres d'Anna Manel·la per a una exposició retrospectiva

Es demana a les persones que tinguin peces de l'artista olotina que s'hi posin en contacte i els tècnics les estudiaran i les documentaran per a catalogar-les

«Sense lluna» (1993), escultura d'Anna Manel·la al carrer de Sant Tomàs d'Olot.
«Sense lluna» (1993), escultura d'Anna Manel·la al carrer de Sant Tomàs d'Olot. | Arxiu NG.
NacióGarrotxa
25 de maig del 2021
Actualitzat a les 10:35h
El Museu de la Garrotxa demana la col·laboració ciutadana a totes aquelles persones que tinguin una obra de l’artista olotina Anna Manel·la. El museu prepara una exposició retrospectiva que es podrà veure a la tardor del 2022. Per això, vol localitzar i catalogar el màxim d’obres possible. 
 
Tothom qui tingui escultures, pintures o obra sobre paper cal que escriguin un missatge de correu electrònic a [email protected]. Tècnics del museu estudiaran i documentaran les obres. 
 
Anna Manel·la Llinàs (Olot, 1950-2019) va conrear l’art de l’escultura, el dibuix i la pintura. La seva era una obra creativa amb molta personalitat, de base realista, però amb trets simbolistes i expressionistes, molt austera, que li va permetre crear un univers amb una iconografia pròpia.

Les seves escultures es poden veure a l’espai públic de diferents poblacions de Catalunya com Salt, Sant Boi de Llobregat i Olot, així com en algunes ciutats italianes com Cervaro o Marola. 
 
Arxivat a