El COMG reconeix el Servei de Medicina Interna de l’Hospital d’Olot

Ha estat guardonat amb un dels sisens premis Bonastruc ça Porta per la cohesió del servei, la visió de medicina pública i el valor del treball en equip integrat al territori

Els guardonats amb els premis Bonastruc ça Porta d'enguany.
Els guardonats amb els premis Bonastruc ça Porta d'enguany. | @hospiolot.
NacióGarrotxa
25 de maig del 2021
Actualitzat a les 10:01h
El Col·legi Oficial de Metges de Girona (COMG) ha reconegut el Servei de Medicina Interna de l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa en els sisens premis Bonastruc ça Porta a la trajectòria professional mèdica, per la cohesió del servei, per la seva visió de medicina pública i pel valor del treball en equip integrat al territori.

Format per un grup de 10 professionals amb dedicació exclusiva, liderat pel doctor Josep Bisbe, el servei manté la visió global del pacient com a element central de l’especialitat i l’implica en la presa de decisions. Els professionals de l’especialitat treballen en estreta col·laboració amb els professionals d’atenció primària i les consultes externes s’adapten al màxim a les demandes dels pacients amb l’objectiu de donar resposta a les primeres visites en un termini màxim d’una setmana.

Tot i treballar en coordinació amb l’Hospital Josep Trueta de Girona, es prioritza atendre els pacients el més a prop possible del seu lloc de residència. Gràcies a l’ambularització de bona part de l’assistència i la creació dels hospitals de dia, el servei ha reduït a la meitat l’estada mitjana al centre hospitalari.
Arxivat a