La festa familiar solidària del Planestiueja't s'allargarà tot el dia

Castells inflables, activitats infantils, màgia i circ s'afegeixen al programa de la festa familiar del 31 de juliol junt amb els concerts de Xiula i DiVersiones

El Circ Xic farà una actuació durant la Festa Familiar del Planestiueja't 2021.
El Circ Xic farà una actuació durant la Festa Familiar del Planestiueja't 2021. | @Planestiuejat.
NacióGarrotxa
25 de maig del 2021
Actualitzat a les 9:15h
Vistes les mesures sanitàries vigents en aquest moment per recomanació del Procicat i amb les bones previsions epidemiològiques sobre la taula, l'organització del Planestiueja't ha decidit activar una de les programacions que tenia reservada per si arribaven bones notícies com aquestes. Durant tot el dia, la festa familiar comptarà amb castells inflables, espectacles de circ i animació infantil. 
 
D'aquesta manera, s'estirarà el dia i més famílies podran gaudir d'una jornada que cal recordar que és solidària i lliura tots els seus beneficis a la Fundació Albert Bosch. 
 
La màgia d'Adam Xou –que pot deixar grans i petits amb la boca oberta– i l'espectacle Màgia d'aprop, amb Sergi Armentano, serviran per esperar ben entretinguts els concerts de Xiula i Diversiones amb entreteniment i humor. 
 
Rikus Duet i el Circ Xic també s'afegeixen a un cartell apte per a tots els públics. 
 
Durant tot el dia, hi haurà a l'Àrea de Pícnic un circuit –aventura amb tirolina, un gran tobogan, multijocs, infable pels més petits, cavall mecànic, tir al plat amb làser, taller "Vaca Voltaire", rocòdrom, buggies elèctrics i pinta-cares i un tren petit amb vies.
 

Cartell de la Festa Familiar del 31 de Juliol del Planestiueja't 2021. Foto: @Planestiuejat.


Programació Festa Familiar

31 de juliol de 2021
 
10.30h: Obertura de portes 11h-12h: Rikus Duet
12h-12.50h: Circ Xic
13h-14h: Adam Show
14h-14.50h: Circ Xic
15.30h: Concert de Xiula
18h- Concert Di-Versiones

El Planestiueja't 2021

Aquest 2021, les propostes, que es podran gaudir tots els dissabtes del 26 de juny  al 28 d'agost a la Pista Poliesportiva,  són les que s'havien de fer l'any passat, i és que des de l'Ajuntament es va pagar part de l'actuació als artistes perquè poguessin afrontar millor les afectacions per la pandèmia. A banda de Roger Mas, Monica Green, l'Orquestra Diversiones o la Companyia Electrica Dharma, entre d’altres, s'ha tancat la contractació "extra" del que es considera que serà un concert molt atractiu per al públic, amb el grup Sopa de Cabra.  

Segons fonts de l'organització ja s'han venut prop de 800 entrades per al Festival d'Estiu de la Garrotxa.

Arxivat a