Dissabte de gimcana pedalada participativa d'Olot Pedala

Durant quatre hores, de les deu del matí a a les dues de la tarda, els participants recorreran la ciutat a la recerca dels codis QR que trobaran en diversos indrets, amb què podran veure les propostes de millora creades

Un dels carrils bici de la ciutat d'Olot.
Un dels carrils bici de la ciutat d'Olot. | @olotuit.
NacióGarrotxa
19 de maig del 2021
Actualitzat a les 8:36h
Aquest dissabte, 22 de maig, a les 10 h del matí es donarà el tret de sortida d’una iniciativa inèdita a Olot: una gimcana pedalada participativa. L’activitat, impulsada a través del procés participatiu Olot Pedala, té com a objectiu donar a conèixer les propostes de millora que s’han treballat fins avui en dia i servir com a plataforma per recollir noves aportacions, idees i necessitats per a continuar enriquint, ampliant i treballant en la redacció del Pla de foment de la bicicleta i dels vehicles de mobilitat personal (VMP) a Olot. 

Durant quatre hores, de les deu del matí a a les dues de la tarda, els grups de com a màxim sis persones sortiran i arribaran al Firal petit. La gimcana circular està oberta a tota la ciutadania i, per a poder-la fer només cal disposar d'una bicicleta i de l’ajuda d’un lector de codis QR. És més, els interessats podran sortir del  Firal petit entre les 10 i les 12 h del matí. 

Durant tot el trajecte, els participants recorreran la ciutat a la recerca i captura dels codis QR que trobaran en diversos indrets, a través dels quals podran veure les propostes de millora creades per l’equip motor de l’Olot Pedala. Alhora, també, podran fer arribar les aportacions que considerin convenients. En acabat, els participants podran aportar les seves conclusions, experiències i idees de millora i se’ls lliurarà un recordatori de la iniciativa.

Per participar-hi només cal inscriure’s aquí

La millora de la mobilitat d’Olot ja compta amb un miler de participants 

Fins ara, prop d’un miler de participants han format part de les enquestes i sessions de diagnosi i treball que s’han dut a terme durant les fases 1 i 2 del procés participatiu Olot Pedala.  


 

Cartell de la gimcana pedalada que tindrà lloc dissabte a Olot. Foto: @olotuit.

Arxivat a