Vellesa

Emotiu homenatge a la gent gran de Sant Jaume de Llierca

A més de la tradicional missa, els homenatjats van recollir el vermut de festa i, a la tarda, van assistir al concert amb el grup Copèrnic

per NacióGarrotxa, Sant Jaume de Llierca | 18 de maig de 2021 a les 09:44 |
Juan Arias, Hereu de la Gen Gran 2021 a Sant Jaume de Llierca. | @santjaume.
Aquest diumenge passat, 16 d'octubre, Sant Jaume de Llierca va acollir un seguit d'actes adreçats a les persones grans del municipi. Aquesta edició va tenir un format molt diferent arran de la situació creada per la pandèmia, per tant, no va ser l'acte multitudinari de cada any.

Es va celebrar la tradicional missa, totes les persones homenatjades van poder recollir el vermut de festa i gaudir-lo a casa seva i, a la tarda, es va poder assistir a un concert amb el grup Copèrnic que va encisar als assistents amb el seu repertori.

 

Un moment de l'actuació del grup Copèrnic. Foto: @santjaume.


Com a novetat, enguany es van visitar els hereus i les pubilles de la gent gran a casa seva. L’Hereu i Pubilla 2020 Angel Anguita i Maria Costa i, aquest 2021, el guardó ha estat per Juan Arias i Margarita Badosa.


Segons Jordi Cargol, batlle del municipi, “aquesta és una festa molt important per a Sant Jaume. Aquest homenatge és la manera que té el poble de reconèixer tot l'esforç que ha fet la nostra gent gran per a construir un futur millor”. “Gràcies a tots ells i elles  per transmetre optimisme i esperança al nostre entorn en aquest temps tant complicat”, ha afegit Cargol.

Podeu veure més fotografies de tos els actes en aquest vincle.

 

Durant la tradicional missa d'homentage també s'hi va sentir música. Foto: @santjaume.


 

 

Participació