Emma Vilarasau i Jordi Bosch actuen a Olot amb una comèdia sobre la tolerància

"La cambra o qui és Sylvia" es podrà veure al Teatre Principal d'Olot aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre

Emma Vilarasau i Jordi Bosch a «La cabra o qui és Sylvia».
Emma Vilarasau i Jordi Bosch a «La cabra o qui és Sylvia». | @OlotCultura.
NacióGarrotxa
17 de maig del 2021
Actualitzat a les 9:53h
"La cambra o qui és Sylvia" és una comèdia sobre com les diferents civilitzacions estableixen els límits de la tolerància i es podrà veure al Teatre Principal d'Olot aquest divendres, a dos quarts de vuit del vespre, amb Emma Vilarasau i Jordi Bosch de protagonistes.

En Martin acaba de guanyar el Premi Pritzker, considerat el Nobel d’arquitectura, i té l’encàrrec culminant de la seva carrera: crear una ciutat sencera al bell mig del desert. A més, gaudeix d’una vida envejable, al costat de la seva esposa Stevie, una dona intel·ligent, atractiva i empètica, i del seu fill Billy, un jove sensible que mira els seus pares amb una admiració inqüestionable. Són una família nord-americana perfecta, d’esquerres, harmoniosa i triomfadora.

Però, des de fa uns quants mesos en Martin guarda un secret que el tortura i que només gosarà revelar al seu vell amic Ross, un famós periodista amb qui té una amistat indestructible després de més de cinquanta anys de complicitats. La confessió de Martin obrirà una porta bestial i generà una crisi a les seves vides que mai no haurien pogut imaginar.
Arxivat a