Olot i Vic s'uneixen amb la Persiana d'Art al Mercat Municipal de la capital d'Osona

Els alumnes de 2n del Cicle de Grau Mitjà de Revestiments Murals de l'Escola d'Art d'Olot han pintat durant aquesta setmana les persianes de les parades

Alumnes de l'Escola d'Art d'Olot pinten les persianes del Mercat Municipal de Vic.
Alumnes de l'Escola d'Art d'Olot pinten les persianes del Mercat Municipal de Vic. | @escolartolot.
NacióGarrotxa
14 de maig del 2021
Actualitzat a la 13:28h
El projecte Persiana d'Art neix arran d'un encàrrec pels Paradistes del Mercat Municipal de Vic als alumnes de 2n del Cicle de Grau Mitjà de Revestiments Murals de l'Escola d'Art i Superior de Disseny d'Olot, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vic.
 
El projecte té l'objectiu d'impulsar una millora en l'espai de les parades del mercat de Vic alhora que ofereix l'oportunitat de generar una sinergia entre l'espai del mercat i la creació artística.
 
Persiana d'Art dóna la possibilitat de lliurar espais de creativitat per als joves artistes i apropar l'espai del mercat a noves manifestacions d'art urbà, aportant el valor afegit de millorar la imatge del recinte del mercat. 
 

Una de les alumnes de l'Escola d'Art d'Olot en plena tasca del projecte Persiana d'Art a Vic. Foto: @escolartolot.


Amb la proposta es vol aconseguir un ambient més atractiu per a les compres diàries, tot creant un espai cultural on veïns i visitants puguin gaudir de les propostes artístiques que els alumnes de 2n del CFAM de Revestiments Murals de l'Escola d'Art d'Olot han pintat a les persianes dels locals.
 
El projecte Persiana d'Art també  cerca crear sinergies i fer territori entre dues comarques pròximes, Osona i la Garrotxa, en un projecte comú on tots dos territoris comparteixen una acció cultural i artística.
 
Aquesta acció artística s'ha dut a terme al Mercat Municipal de Vic al llarg de la setmana del 10 al 14 de maig.
Arxivat a