1 de 10
Ocupació

DinàmiG selecciona nous professionals de les arts gràfiques per a Alzamora Packaging

Se cerquen persones motivades per a iniciar la carrera professional en aquest sector i, un cop formats, ocupar posicions d'especialista

Alzamora Packaging cerca operaris d'arts gràfiques. | @alzamoragroup.
per Redacció, 14 de maig de 2021 a les 08:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 14 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquest mes de maig es posa en marxa un procés selectiu que s’anirà replicant al llarg d’aquestes setmanes al Mas les Mates per a preseleccionar candidats que puguin acabar-se incorporant a diferents àrees i departaments d’Alzamora Packaging. La presentació de la iniciativa en seu municipal ha anat a càrrec del regidor de Promoció, Estanis Vayreda, amb Mariona Mañà, tècnica de l’Àrea d’Ocupació de DinàmiG, i Roser Sànchez, directora de recursos humans de la companyia.

Situada a Sant Joan Les Fonts, Alzamora Group, l’empresa líder en la fabricació d’envasos innovadors i sostenibles de cartró, té previst contractar personal per a les àrees de producció, magatzem i I+D, apostant per perfils joves sense experiència que vulguin aprendre una professió i cerquin un projecte de futur.

 
La companyia aposta per polítiques de Recursos Humans basades en el desenvolupament professional, contractant perfils sense experiència en el sector i formant-los com a experts qualificats. Alzamora cerca incorporar perfils dinàmics, amb capacitat d’aprenentatge, interessats en formar-se i formar part de la plantilla de l’empresa garrotxina.

 

Estanis Vayreda, Mariona Mañà i Roser Sànchez van presentar l'oferta a l'Ajuntament d'Olot. Foto: @olotuit.


Amb més de 120 anys d’experiència, 3 centres de producció i un equip humà de més de 300 persones, Alzamora Group està experimentant un fort creixement i necessita incorporar persones per cobrir diferents llocs de feina.  

 
El procés es va iniciar el passat 10 de maig i totes les persones interessades poden inscriure’s a l’Àrea d’Ocupació de DinàmiG

 
Un servei consolidat

La preselecció de persones perquè puguin incorporar-se a empreses de la comarca és un servei consolidat per part de l’Àrea d’Ocupació de DinàmiG. Es va iniciar l’any 2012 i intenta facilitar la trobada entre l’oferta i la demanda, en aquest cas entre les empreses que volen incorporar personal a les seves organitzacions i les persones inscrites al servei que estan en recerca de feina i que poden encaixar-hi.
 
En el que portem d’any, des de l’Àrea d’Ocupació ja s’han gestionat 120 ofertes i s’han inserit 89 persones. Actualment hi ha 2.618 persones de la Garrotxa a l’atur (representa una taxa d’atur registral del 9,5%), 47 persones menys respecte el mes anterior.   
 
L’Àrea d’Ocupació de DinamiG ofereix un servei de suport a les empreses que, com Alzamora, requereixen incorporar personal. Des de Les Mates es realitza un procés de selecció per a les noves incorporacions. Les empreses que necessitin incorporar personal, es poden posar en contacte amb l’Àrea d’ocupació de DinamiG- Mas les Mates al 972 267 812 o per correu electrònic a intermediacio@dinamig.cat
 

 

Participació