1 de 10
Comerç

L'Ajuntament impulsa la campanya Olot+50 a través de Garrotxa Approp

Del 29 de maig al 26 de setembre, les 3.000 primeres persones de la capital de la Garrotxa que facin una compra de 50 euros en rebran 50 més per a gastar als establiments inclosos a l’aplicació

La campanya pretén compensar el comerç a Olot pels efectes de la pandèmia. | Arxiu NG.
per NacióGarrotxa, Olot | 13 de maig de 2021 a les 12:49 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 13 de maig de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Vistos l’evolució i l’impacte de les mesures imposades arreu arran de la pandèmia i amb l’objectiu de reactivar l’activitat comercial i d’hostaleria de la ciutat, l’Ajuntament d’Olot posa en marxa la campanya Olot+50, que han presentat aquest matí, en seu municipal, el regidor de Promoció Estanis Vayreda, junt amb la consellera de Turisme del Consell Comarcal de la Garrotxa, Gemma Canalias; el president de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, Gerard Xifra; el president de l’Associació de Comerciants d’Olot, Jordi Rovira; i, el president de l’Associació de Placers, Jordi Vilarrasa.

A través de DinàmiG, amb el suport de la Diputació de Girona i en col·laboració amb l’Associació de Comerciants d’Olot, Turisme Garrotxa, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i l’Associació de Placers d’Olot s’impulsa aquesta iniciativa que vol incentivar la compra en els establiments de la ciutat.  

 

Amb l’Olot+50 les persones empadronades a Olot que facin una compra de 50€ a través de l’aplicació Garrotxa Approp rebran 50 € més per gastar-se als establiments de la ciutat. Un total de 3.000 persones es podran beneficiar de la campanya, que començarà el 29 de maig i finalitzarà el 26 de setembre de 2021.

Per acollir-s’hi cal ser resident a Olot, empadronats a la ciutat a 31 de desembre de 2020, majors d’edat en el moment d’inici de la campanya i amb el NIF entrat a l’aplicació Garrotxa Approp. Han de fer una despesa mínima inicial de 50 €, en una compra o en diverses, en qualsevol establiment adherit a la plataforma Garrotxa Approp i l’aplicació li enviarà un missatge per informar-lo que ha rebut 50 € per gastar en establiments d’Olot adherits al Garrotxa Approp. Cada persona tindrà dret a un únic val regal de 50 €. 

 
L’Ajuntament d’Olot, tal com ha comentat el regidor Estanis Vayreda, vol obtenir un impacte mínim de 300.000 € per als establiments de la ciutat a través de l’aportació de vals per als olotins i les olotines que apostin pel consum local i de proximitat. 
 Garrotxa Approp és una aplicació promoguda per l’Associació de Comerciants d’Olot, Turisme Garrotxa, l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa, l’Associació de Placers d’Olot i DinàmiG que permet als compradors acumular un percentatge de les compres fetes als establiments locals adherits al projecte i utilitzar-los en properes compres en la mateixa xarxa d’establiments amb l’objectiu de fomentar el consum local a la Garrotxa.
 

El funcionament de l'aplicació és molt senzill. Foto: @CCGarrotxa.


Actualment, l’aplicació compta amb més d’un centenar d’establiments i té 2.222 usuaris donats d’alta des de la seva posada en marxa el mes de novembre del 2020. Ha tingut la col·laboració de 26 empreses de la comarca que han regalat als seus treballadors 48.180 euros en vals de Garrotxa Approp per a gastar als establiments i serveis adherits. A través de l’aplicació s’han fet, fins al moment, s’han fet 4.041 vendes per un import total de 237.871,81 €. 
 
Els establiments que vulguin adherir-se al Garrotxa Approp poden fer-ho a través de la pàgina web. Per a dubtes i/o suport poden enviar un correu electrònic a comerc@dinamig.cat o bé trucar al 972 260 152 (extensió 4).
 

Cartell de la campanya Olot+50. Foto: @olotuit.

 

Participació