El barri de Desemparats d'Olot enceta les visites presencials de l'Ajuntament

L’objectiu de les trobades amb els veïns és conèixer de primera mà les propostes de millora a realitzar-hi per a donar-ne una resposta ràpida

El batlle i els regidors han passejat amb els veïns pel barri dels Desemparats.
El batlle i els regidors han passejat amb els veïns pel barri dels Desemparats. | @olotuit.
NacióGarrotxa
11 de maig del 2021
Actualitzat a les 10:00h
Aquest dilluns,el batlle d’Olot, Pep Berga, acompanyat del regidor de Medi Ambient i Serveis Urbans d’Olot, Aniol Sellabona, i la regidora, Gemma Pujolar, ha participat d’una trobada amb representants de l’Associació de Veïns del barri dels Desemparats. Ha consistit en un recorregut pel barri a partir de les actuacions de millora proposades pels veïns que han participat de la trobada.

La dels Desemparats és la primera de les trobades presencials als barris d’Olot des de l’inici de la pandèmia. Per a conèixer-ne l’impacte als diferents sectors i àmbits de la societat, l’Ajuntament d’Olot va iniciar el març de 2020 trobades virtuals, que han continuat de forma periòdica fins a l’actualitat. Amb la finalització de l’estat d’alarma, s’han reprès les trobades presencials als barris. 

les actuacions de millora del paviment de diferents carrers i la recollida de residus han estat algunes de les qüestions que s’han tractat amb l’AV del barri dels Desemparats.

L’objectiu de les trobades és conèixer de primera mà les propostes de millora a realitzar en el barri per tal de donar-hi una resposta ràpida. Aquest dilluns, 10 de maig, ha estat el torn dels Desemparats i, ben aviat, les trobades s’aniran realitzant a la resta de barris de la ciutat.
 

El batlle i els regidors durant la trobada al barri dels Desemparats. Foto: @olotuit.


 
Arxivat a