El 27 de juny torna la mítica travessa Tossols-Basil del Club Natació Olot

La 66a edició d'aquesta competició, que és a l'origen de l'entitat, es farà amb importants novetats

Imatge de la darrera travessa Tossols-Basil, l'any 2018.
Imatge de la darrera travessa Tossols-Basil, l'any 2018. | @CNOlot.
NacióGarrotxa
10 de maig del 2021
Actualitzat a les 10:47h
Ara fa més de 60 anys que els orígens del Club Natació Olot es remunten als nedadors que es van agrupar i organitzar per nedar al riu Fluvià durant les primeres travessies Tossols-Basil. Va ser gràcies a aquesta espurna d’esportivitat i passió per la natació que es va originar el que avui en dia coneixem com a Club Natació Olot: una de les entitats esportives més grans de la comarca de la Garrotxa i amb més de 7.000 socis amants de l’esport.

Actualment, la Travessia Tossols-Basil compta amb més de 60 edicions celebrades i tradicionalment s'ha celebrat l’últim diumenge del mes d’agost, essent una de les dates esportives més destacades del moment a la Garrotxa.

És per aquests motius que tothom que forma part de l'entitat té una gran estima per aquesta competició que promou els valors i la identitat del Club. Després de diversos anys treballant i estudiant com poder fer encara millor aquesta jornada, des del Club es vol apostar per aconseguir les millors condicions possibles per aquesta tan estimada competició i aquest any s'ha decidit organitzar la Travessia Tossols-Basil durant l'últim diumenge del mes de juny. 

Per tot plegat, la celebració de la competició durant aquest 2021 tindrà lloc el diumenge 27 de juny. La jornada transcorrerà, com s'ha fet en totes les anteriors edicions, al riu Fluvià, al començament del seu pas per Olot.

Ben aviat hi haurà més informació al web sobre la normativa i les inscripcions de la Travessia Tossols-Basil.
 

El cartell de la 66a travessa Tossols-Basil. Foto: @CNOlot.

Arxivat a