La «Teràpia col·lectiva» de Buhos arriba a Olot de la mà d'Albert Pla

El Teatre Principal acollirà aquest dissabte a les vuit del vespre l'espectacle teatral del grup amb la preestrena del nou disc "El dia de la victòria"

El grup musical Buhos actuarà al Teatre Principal d'Olot.
El grup musical Buhos actuarà al Teatre Principal d'Olot. | @buhosoficial.
NacióGarrotxa
10 de maig del 2021
Actualitzat a les 9:13h
Amb les entrades ja exhaurides, Buhos, un dels grans grups d’èxit del panorama musical del país, presenta el seu primer espectacle per a teatre dirigit per Albert Pla. Amb el títol Teràpia col·lectiva, Buhos es reinventen i presenten una obra musical inèdita que convida a un procés de treball interior i d’evolució personal. Sàtira, reflexió, crítica sense embuts i, sobretot, humor.

En aquest espectacle catàrtic, els flamants i esperats temes de Buhos i els seus grans èxits prenen noves dimensions sota la direcció, el mestratge i el bon fer únics d’Albert Pla.

Ideal per a tothom que senti que es viuen temps grisos, els Buhos compartiran vivències a tot color amb la vocació de fer d’aquest espectacle un tractament infal·lible per a ser feliç, mentre es té l’oportunitat d’assistir en exclusiva a la preestrena del seu nou disc, El dia de la victòria.
 

Cartell del concert de Buhos. Foto: @buhosoficial.

Arxivat a