VÍDEO El ple del Consell dels Infants d'Olot aporta 22 propostes per a la gent gran

Un conjunt de 374 alumnes de 5è de primària de totes les escoles d’Olot hi han participat vivament

Instantània del ple telemàtic del Consell dels Infants d'Olot.
Instantània del ple telemàtic del Consell dels Infants d'Olot. | XBC.
NacióGarrotxa
07 de maig del 2021
Actualitzat a les 10:52h

Aquest dijous, 6 de maig, a partir de les 10 h del matí s'ha celebrat el plenari del Consell dels Infants d’Olot, on els representants dels alumnes han presentat les seves conclusions, reflexions i propostes als regidors de la ciutat.

El plenari s'ha portat a terme de forma telemàtica a través de la plataforma Zoom i s'ha pogut seguir en directe en línia a través del compte de Youtube de l'Ajuntament d'Olot, tot seguint les normatives, directrius i mesures sobre la pandèmia.

Aquest curs, els infants van triar com a tema de treball la gent gran i les propostes s’han centrat en com millorar l’atenció i el suport a la població olotina de més edat, molts dels quals són avis dels membres el Consell d’Infants.

Un cop més, han participat en el Consell tots els infants de 5è de totes les escoles d’Olot –un total de 374 alumnes–, que han alternat el treball a les aules, amb el treball conjunt amb la resta d’escoles, a través de les trobades de representants.

D’aquesta manera, les dinàmiques de treball s’han hagut d’adaptar a la nova realitat, tot combinant les activitats presencials –dins les aules i en grup bombolla– amb les activitats virtuals, en el cas de les reunions amb infants de diversos centres.

Una de les principals novetats d’enguany és la nova pàgina web del Consell dels Infants, dissenyada específicament com a entorn de treball, i no només informatiu. A continuació podeu consultar totes les 22 propostes finals que han redactat els infants de la ciutat. 
 
Ple del Consell dels Infants d'Olot de 2021.
Les 22 propostes del Consell dels Infants d’Olot.
 
Arxivat a