La Fundació Impulsa cerca mentors a la Garrotxa per a acompanyar els joves becats

Per al curs 2021-2022 calen més de 100 persones també a Osona, el Berguedà, el Moianès, el Bages, el Baix Empordà i el Vallès Occidental

NacióGarrotxa
07 de maig del 2021
Actualitzat a les 10:16h
Cartell de la campanya de cerca de mentors.
Cartell de la campanya de cerca de mentors. | @FundacioImpulsa.
La Fundació Impulsa cerca persones i empreses que vulguin sumar-se a la xarxa de mentors Impulsa, persones amb trajectòria sòlida i vinculació al territori que acompanyin en el seu creixement professional i humà als joves d’entre 16 i 20 anys seleccionats per a rebre una beca Impulsa. Joves compromesos i amb gran motivació per continuar la seva formació, però que es troben en una situació socioeconòmica vulnerable.

El 90% dels joves Impulsers acaben els estudis i obtenen un títol de Formació Professional (FP). Bona part d’aquest èxit rau en aquest acompanyament individualitzat de la mà de la figura del mentor que estimula el pensament i la reflexió del jove i l’ajuda a detectar i enfrontar conflictes.

A través del pla de formació del Programa Impulsa Mentoria, els mentors i mentores adquireixen els coneixements i habilitats necessàries per acompanyar un jove i poder-li oferir un suport proper, reflexiu i sense judicis, promovent relacions transformadores que permetin un creixement bidireccional i compartit.

Formar part del Programa de Mentoria implica un compromís de mínim un any i òptim de dos i una dedicació d'aproximadament 5 hores al mes, entre trobades amb el jove, formacions i seguiment amb l’equip psicopedagògic de la Fundació Impulsa.

El curs vinent 2021-2022, el Programa Impulsa Mentoria es desenvoluparà als territoris de la Garrotxa, Osona, el Berguedà, el Moianès, el Bages, el Baix Empordà i el Vallès Occidental.

La Mentoria és una oportunitat per posar en valor l’experiència personal i professional, així com per enriquir-se a través d’una formació transversal i humana.
La Mentoria Impulsa, ara també una proposta de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) per a empreses

A més a més dels mentors i mentores que s’impliquen a títol particular, aquest any la Fundació Impulsa presenta el Programa Impulsa Mentoria com una nova modalitat de col·laboració per a les empreses. Es tracta d’una proposta de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) per a organitzacions que vulguin involucrar els seus treballadors fent de mentors.

Formar part del Programa de Mentoria de la Fundació Impulsa representa un compromís de dos anys que genera un gran impacte social al territori. Es tracta d’una oportunitat per posar en valor l’experiència personal i professional de les persones mentores i també per enriquir-se a través d’una formació transversal i humana, dividida en diverses sessions adaptades als diferents nivells de maduresa en el que es va trobant la relació de mentoria.
 
Arxivat a