L’Escola Municipal d’Expressió d’Olot exposa una mostra de cinc creadores

A partir d’aquest divendres, 7 de maig, l’entrada de Can Trincheria acollirà "Contacte", sobre la seva manca i necessitat "en aquests temps tan complicats"

A «Contacte» hi podrem veure la ceràmica de la creadora i professora Ivet Bazaco.
A «Contacte» hi podrem veure la ceràmica de la creadora i professora Ivet Bazaco. | @emeolot.
NacióGarrotxa
04 de maig del 2021
Actualitzat a les 10:21h
A partir d’aquest proper divendres 7 de maig, l’entrada de Can Trincheria acollirà una exposició d’algunes de les disciplines artístiques que s’imparteixen a l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot. Contacte és el títol de l’exposició i el tema que s’han proposat cinc creadores com a vincle a tenir en compte per a realitzar les peces, que es podran veure a la sala.

La mostra és el resultat dels treballs fets per cinc de les professores de l’EME: Elena Güell, de patchwork; Gemma Ibars, amb scrapbooking; Carlota Rodríguez, amb creacions tèxtils; Mariona Piris, amb joieria; i, Ivet Bazaco, amb ceràmica.

Les autores han treballat a partir d’un mateix concepte, però cadascuna de manera independent a partir de l’aplicació de la seva tècnica. 

L’exposició, que es podrà veure fins al 13 de juny a Can Trincheria, vol ser una reflexió sobre la manera de viure el contacte social en l’actualitat, amb què les obres parlen de la manca i la necessitat de contacte entre els éssers humans "en aquests temps tan complicats".
 

Cartell de l'exposició «Contacte», que es podrà veure a Can Trincheria. Foto: @emeolot.

Arxivat a