teatre

La Calòrica presenta una auca ecologista aquest divendres a Olot

El Teatre Principal serà l'escenari de l'obra "De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda", sobre l'emergència climàtica

per NacióGarrotxa , Olot, 3 de maig de 2021 a les 09:37 |
Una escena de l'obra «De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda ». | @OlotCultura.
Per què no reaccionem amb contundència davant el canvi climàtic? De què parlem mentre no parlem de tota aquesta merda, la darrera obra de La Calòrica, de bracet amb el Teatre Nacional de Catalunya (TNC), és una auca ecologista, una cursa desesperada entre escales i replans, una comunitat enfrontada al terrible repte d’organitzar-se abans que l’aigua els arribi al coll.

Alguna cosa fa pudor de podrit. No podem continuar negant l’evidència. Mentre nosaltres continuem aquí parlant de les nostres cabòries, la taca d’humitat s’estén, les canonades s’embossen, les parets s’esquerden… Reconèixer el problema és —ja ho diuen— el primer pas per a solucionar-lo. Però estem realment disposats a fer el segon pas?


Amb el text de Joan Yago i la direcció d'Israel Solà el actors i actrius Xavi Francès, Aitor Galisteo-Rocher, Esther López, Mònica López, Marc Rius i Júlia Truyol, ens plantegen reptes en aquesta brillant sàtira sobre l'emergència climàtica.

Entrades a la venda a Olot Cultura.


 

Participació