Estiu 2021

Torna la piscina d’estiu al Club Natació Olot a partir del 1r de maig

El dia anterior, 30 d'abril, hi ha convocada l'assemblea general ordinària d'aquest 2021

per NacióGarrotxa , Olot, 27 d'abril de 2021 a les 10:04 |
La piscina exterior del Club Natació Olot ja és a punt per a l'estiu. | @CNOlot.
Amb la primavera torna un dels serveis que més il·lusió fa als socis del Club Natació Olot, ja que, ben aviat, es tornarà gaudir de la piscina d'estiu amb el bon temps.

Des del Club estan fent els últims retocs per a deixar la piscina d'estiu preparada i que el pròxim dissabte, 1r de maig, els socis en puguin fer ús amb la reobertura, tot reservant plaça, com ja és habitual, des del portal de reserves d'activitats i serveis.


Al CNO tenen moltes ganes que el bon temps acompanyi i tothom pugui gaudir d'aquesta magnífica piscina, conjuntament amb la zona enjardinada. El bon temps arriba, doncs, al Club Natació Olot.

La reobertura de la piscina exterior coincideix amb el fet que el dia abans, 30 d'abril, se celebrarà, per via telemàtica, l'assemblea general ordinària del Club, en què es donarà compte de la memòria anual de les seccions esportives i de manteniment i reforma de les instal·lacions i, si escau, s'aprovarà la gestió de l'òrgan de govern, amb la liquidació de l'exercici vençut i el pressupost per a l'exercici econòmic de 2021, amb un resum de l’estat actual del projecte de la segona fase de reforma i ampliació de les instal·lacions del Club. 

 

Participació