Alliberem-nos convoca el concurs literari «Paraules sense gènere»

L'associació LGBT+ de la Garrotxa l'adreça a joves de 12 anys en endavant en dues categories, poesia i prosa, per a textos que versin sobre "amor no heteronormatiu"

NacióGarrotxa
27 d'abril del 2021
Actualitzat a les 9:52h
Els joves a partir dels 12 anys són els protagonistes d'aquesta iniciativa LGTB+.
Els joves a partir dels 12 anys són els protagonistes d'aquesta iniciativa LGTB+. | @olotuit.
Alliberem-nos, l'associació LGBT+ de la Garrotxa, convoca un concurs literari amb el nom de "Paraules sense gènere", adreçat a gent jove des dels dotze anys. Hi haurà dues categories, de prosa i poesia, i dues franges d'edat: dels 12 als 16 i dels 16 endavant, amb primers i segons premis per a cada categoria literària i franja d'edat.

S'ha decidit de convocar el concurs aquest dilluns, 26 d'abril, tot coincidint amb el Dia de la Visibilitat Lèsbica, impulsat des del Consell Nacional LGBTI amb l'objectiu de continuar reivindicant els drets i perseverar en la lluita contra qualsevol mena de discriminació que aquest col·lectiu pugui patir. Precisament, els guardons d'aquest primer concurs literari d'Alliberem-nos es lliuraran el dia 28 de juny, Dia de l'Orgull LGTBI+.

La temàtica dels textos i poemes a concurs ha de versar sobre un amor no heteronormatiu (hi pot entrar qualsevol història d’amor de qualsevol identitat sexual i de gènere més enllà de la relació tradicional entre un home i una dona), tal com es recull a les bases, que podeu descarregar-vos des d'aquest vincle.
 
Amb aquest concurs, Alliberem-nos es proposa incentivar els valors de respecte a la diversitat entre la gent jove de la comarca i més enllà.

Aquest concurs serà possible gràcies als Pressupostos Participatius de Joventut, que es convoquen anualment i als quals Alliberem-nos opta com a entitat, ja que a part de tenir joves dins de l'Associació, una de les seves principals funcions és, justament, fer visible i normalitzar el col.lectiu entre les persones més joves.
 

Cartell del concurs literari que convoca l'associació LGBT+ de la Garrotxa. Foto: @LGBTI_Garrotxa.


 
Arxivat a