Jocs d'atzar

L'ONCE dedica els 5,5 milions de cupons de diumenge 2 de maig a Olot

La imatge del dècim, que s'ha presentat a l'Ajuntament, és una fotografia del mercat de la capital de la Garrotxa

per NacióGarrotxa , Olot, 27 d'abril de 2021 a les 08:10 |
La imatge emmarcada del cupó a la Sala Gussinyé de l'Ajuntament d'Olot. | @olotuit.
Aquest dilluns, Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya, ha lliurat a Pep Berga, batlle d’Olot, una imatge emmarcada del cupó que l’ONCE dedica, el proper diumenge 2 de maig, a Olot. 5,5 milions de cupons, que pertanyen a la sèrie Gentilicis,  difondran la imatge dels ciutadans de la capital de la Garrotxa per tot l’Estat.

L’acte ha tingut lloc a la Sala Gussinyé de l’Ajuntament d’Olot i també ha comptat amb l’assistència de Guillermo Fernández, director de l’agència de l’ONCE a Olot i Jordi Vilarrasa, president de l’Associació de Placers del Mercat d’Olot ja que la mateixa plaça Mercat és la que il·lustra el cupó.  


Amb la sèrie Gentilicis, l’ONCE fa un recorregut per alguns dels indrets més originals del país. Amb aquesta sèrie de cupons, l'ONCE pretén donar visibilitat a un bon nombre de localitats en les quals els habitants es diuen d'una manera singular. A Catalunya ha format part d’aquesta col·lecció el gentilici de Manresa i també ho seran els dels municipis de de Reus i de Cervera.
 

Un moment de la presentació a la Sala Gussinyé de l'Ajuntamnt d'Olot. Foto: @olotuit.


Els cupons de l’ONCE es comercialitzen a través dels 19.000 agents venedors, 2.500 d’ells a Catalunya, que integren la xarxa de vendes. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l’ONCE i els establiments autoritzats.
 

 

Participació