La fibra òptica es desplega a Mieres

Qualsevol veí interessat pot demanar-ne la connexió a l'empresa proveïdora que desitgi

La fibra òptica ja és en funcionament a Mieres.
La fibra òptica ja és en funcionament a Mieres. | Arxiu NG.
NacióGarrotxa
26 d'abril del 2021
Actualitzat a les 9:37h
Aquest diumenge es va presentar als veïns el desplegament de la fibra òptica a Mieres. De fet, ja està funcionant i a partir d'ara, qualsevol veí interessat pot demanar la connexió a l'empresa proveïdora que desitgi.

Pel que fa als veïns que viuen fora del nucli urbà, hauran de parlar amb aquestes empreses per a estudiar la millor manera d'establir una bona connexió. Tant si si es vol connectar-s'hi ara com si es vol fer més endavant, des de l'Ajuntament aconsellen que es contacti amb aquestes empreses i que es demanin les tarifes, serveis i condicions que ofereixen.
 
L'empresa que es triï s'encarregarà de fer la instal·lació al domicili per a deixar-hi la fibra en funcionament, així com fer les portabilitats dels telèfons si així es vol, tot i que cada cosa és independent; és a dir, es pot traspassar tot el que ara es té (telèfons fixos, mòbils, canal de TV, etc.) a l'empresa que posi la fibra, o deixar-ho com ara ho teniu i contractar solament la fibra.

És qüestió de valorar el que s'ofereix i decidir què convé més. En qualsevol cas, no hi ha permanència de cap dels serveis contractats i la portabilitat és gratuïta i a càrrec de la nova empresa contractada.

Empreses proveïdores de fibra òptica a Mieres
 
Arxivat a