Els veïns de la Vall d'en Bas poden visitar La Fageda aquesta cap de setmana

S'ha previst fer-hi dues visites de 30 persones el dissabte 24 d'abril, a les 10 h i a les 11h i dues visites més, també, de 30 persones el diumenge 25

Les visites a La Fageda volen ser dinàmiques, pedagògiques i, també, divertides.
Les visites a La Fageda volen ser dinàmiques, pedagògiques i, també, divertides. | @fageda.
NacióGarrotxa
22 d'abril del 2021
Actualitzat a les 8:55h
El projecte de la cooperativa La Fageda, a Santa Pau, ben aviat complirà quaranta anys. Els impactes directes que té al territori, a la comarca de la Garrotxa, són molt grans, tant des de l’àmbit social com econòmic. Actualment, l’organització ocupa i dóna feina a gairebé 400 persones, de les quals, més de dues-centes són de col·lectius vulnerables de la comarca.
 
La Fageda també ha aconseguit posicionar al mercat una marca làctia que a Catalunya gaudeix d’un reconegut prestigi amb més de dos milions i mig de consumidors. I cada any, unes 40 mil persones visiten les seves instal·lacions, a Santa Pau.

Estan convençuts que per al seu projecte és molt important que la població garrotxina el conegui de ben a prop. Per això, aquest any 2021 han decidit continuar oferint visites gratuïtes a la seva finca als veïns de la comarca. La iniciativa la volien iniciar l'any passat , però la crisi causada per la pandèmia els va dur a posposar-la. 

Ara doncs, la reactiven i pel cap de setmana del dissabte 24 i diumenge 25 d'abril els agradaria rebre visitants de la Vall d'en Bas.  

Com són aquestes visites? Volen que siguin dinàmiques, pedagògiques i també divertides. L'estada a la finca té una durada d'una hora aproximadament. Permet conèixer la missió de la Fageda, gaudir de l'entorn natural, ser testimonis directes de la seva manera de treballar, visitar la granja de vaques, conèixer el procés de producció dels seus làctics i de les melmelades i tastar els seus productes (als visitants se'ls obsequia amb una mostra de productes per emportar a casa.)

S'han previst dues visites de 30 persones el dia 24 d'abril, a les 10 h i a les 11h i dues visites més de 30 persones pel diumenge 25, a les 10 h i a les 11h. En el cas que s'omplissin les hores en podríem posar a la disposició alguna més.

Com cal fer les reserves?  Les persones interessades a visitar les instal·lacions han d'entrar en aquest enllaç i escollir dia i hora per fer la reserva.
 
Arxivat a