Reparen els danys ocasionats al porxo del monestir de Sant Joan les Fonts

Uns brètols van talar-hi un arbre el passat gener que el va malmetre

L'arbre talat davant del porxo del monestir de Sant Joan les Fonts.
L'arbre talat davant del porxo del monestir de Sant Joan les Fonts. | @santjoanfontsaj.
NacióGarrotxa
21 d'abril del 2021
Actualitzat a les 10:27h
Les tasques de reparació del porxo a la plaça del monestir de Sant Joan les Fonts ja s’han enllestit. A principis d’aquest any, uns brètols van talar un arbre de la plaça que quan va va caure va tocar part de l’estructura que hi ha a la porta d’accés al temple.

Després que tècnics municipals, de la Diputació de Girona i del Bisbat de Girona observessin la gravetat dels danys ocasionats i les possibles conseqüències per a la seva estabilitat, es va procedir a treballar en la seva rehabilitació per a tornar-lo al seu estat original.

L’actuació incívica ja va causar una enèrgica condemna per part de la batllessa de Sant Joan les Fonts, Maria Vidal. "Aquestes accions no només provoquen el nostre més profund rebuig, sinó que demostren el menyspreu envers un patrimoni que és de tothom", va manifestar aleshores al ple municipal.

Ara, un cop feta la reparació, la batllessa, a través de la xarxa social Twitter ha fet “una crida al civisme i a la responsabilitat de tothom perquè les bretolades les hem de pagar entre tots”.