Olot recupera la Fira de la Primavera multisectorial del Primer de Maig

El Firal, el Firalet, la plaça de l'U d'Octubre o l'Hospici seran, entre d'altres, els indrets on les parades oferiran els seus productes: automòbils, complements, artesania…, a més de l'actuació de Gertrudis a la plaça de Braus

El regidor de Promoció, Estanis Vayreda, ha presentat la Fira de Primavera d'Olot.
El regidor de Promoció, Estanis Vayreda, ha presentat la Fira de Primavera d'Olot. | @olotuit.
NacióGarrotxa
20 d'abril del 2021
Actualitzat a les 8:36h
La tradicional fira multisectorial d’Olot tindrà lloc el dissabte Primer de Maig, de 10 a 20 hores, al centre de la ciutat. Com cada any, el Firal acollirà el 78è mercat de l’automòbil nou i d’ocasió i també maquinària de jardí amb 7 empreses de la comarca.

La secció de complements per a la persona (roba, calçat, bosses de mà, productes d’higiene personal...) se situarà al Firalet i reunirà un total de 56 parades. Al Firal Petit, hi haurà 4 parades de complements de la llar, juntament amb 4 parades de fruita, flors i planter.

El mercat d’artesania s’emplaçarà a la plaça de l’U d’Octubre amb 18 parades de productes elaborats artesanalment, tant alimentaris com joieria, origami, tèxtil, ceràmica o cosmètica. I a la plaça Hospital, s’instal·larà el mercat de col·leccionisme i andròmines amb 10 parades de 9 a 14 h i del disc amb 4 parades de 10 a 20 h.
 
En paral·lel, a l’Hospici, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h, s’exposarà la 26a Mostra de bonsai i Suiseki organitzada per l’Associació Garrotxina d’Amics del Bonsai i, als paratges de la Moixina, se celebrarà la 8a cursa de la Moixina, organitzada per Linkinesis i la Faràndula Ràcing Team.
 
La Fira de la Primavera d’enguany comptarà amb l’actuació musical de Gertrudis a les 18 h a la plaça de Braus. Les entrades pel concert es podran comprar a partir de dimarts 20 d’abril a les 10 h, a través dels webs www.descobreixolot.cat i www.olotcultura.cat. El concert, organitzat per DinàmiG i l’àrea de cultura de l’Ajuntament d’Olot, seguirà les mesures de prevenció de la Covid-19 establertes i es limitarà l’aforament al 50%, posant 393 entrades a la venda.
 
A més a més, els comerços del centre obriran les seves portes durant tot el dia.
 
La Fira d’1 de maig comptarà amb totes les mesures preventives per fer front a la Covid-19 amb l’objectiu de celebrar-la amb les màximes garanties de seguretat. En aquest sentit, es disposarà de sistemes de control d’accessos, limitació d’aforaments, mesures de circulació, senyalització i gels hidroalcohòlics als punts d’entrada i sortida dels diferents espais firals.
 
Consulteu la programació de la Fira de la Primavera aquí.
 

Cartel de la Fira de Primavera 2021 d'Olot. Foto: @olotuit.