240 infants participen al concurs de bibliotràilers de Sant Jordi

Adreçat a alumnes de 5è de primària per la Biblioteca Marià Vayreda, hi han les escoles Cor de Maria, Sant Roc, Pla de Dalt, Petit Plançó, Escola Pia i Volcà Bisaroques

NacióGarrotxa
19 d'abril del 2021
Actualitzat a les 9:51h
El jurat del concurs s'ha reunit a la BIblioteca Marià Vayreda.
El jurat del concurs s'ha reunit a la BIblioteca Marià Vayreda. | @OlotCultura.
Un total de 240 alumnes de sis escoles d’Olot han participat al Segon Concurs de Bibliotràilers de Sant Jordi, de la Biblioteca Marià Vayreda. El concurs s'adreça a alumnes de cinquè de primària i hi han de les escoles Cor de Maria, Sant Roc, Pla de Dalt, Petit Plançó, Escola Pia i Volcà Bisaroques.

Des de la biblioteca se’ls ha proposat dos llibres: Thornhill: orfenat de noies, de Pam Smy, i El segrest de la bibliotecària, de Margaret Mahy. En grups d’entre quatre i vuit infants, han triat una de les lectures proposades, l’han llegida i n’han fet un bibliotràiler. En total han presentat 43 vídeos.
 
Un bibliotràiler o booktrailer és un vídeo curt que té com a objectiu presentar de manera breu i visual l’atmosfera d’un llibre, sense mostrar-ne la trama completa ni el desenllaç, de manera que suggereixi i generi interès al lector per a llegir-lo.
 
D’entre tots els vídeos participants, el jurat ha escollit el primer, segon i tercer premi. S’ha valorat la creativitat, el guió i la qualitat artística i tècnica. Aquest divendres, amb motiu de la diada de Sant Jordi, es farà l’acte de lliurament dels premis a la Sala El Torín, amb un espectacle de màgia d’en Sanyes, ambientat en els llibres proposats.  
 
Arxivat a