El 17 i 18 d’abril arriba la Festa del Roser a Sant Joan les Fonts

Hi haurà un concert, un espectacle de titelles, un de dansa del Sismògraf i un concurs de vídeos de Tik-Tok tot celebrant-la

Imatge retrospectiva de la Festa del Roser a Sant Joan les Fonts.
Imatge retrospectiva de la Festa del Roser a Sant Joan les Fonts. | Arxiu NG.
NacióGarrotxa
15 d'abril del 2021
Actualitzat a les 12:04h
La Comissió de Festes de Sant Joan les Fonts ha decidit recuperar la Festa del Roser després de la suspensió de l’any passat obligada per les mesures restrictives aplicades arran de la pandèmia.

Així, aquest dissabte 17 d’abril, a les set de la tarda, hi haurà un concert acústic amb el grup de versions Filferro i l'endemà, diumenge 18, un espectacle de titelles a les 5 de la tarda amb la titellaire Laura Rubio, que presenta Alma i la mar de contes.

També, diumenge, al matí hi haurà la Marxa Santjoanenca, i a dos quarts d'una a Ca l'Esquirolet, Joan Català hi representarà Pelat, dins dels actes de l'ona expansiva del festival Sismògraf.

Els dos actes es faran a la pista coberta del Poliesportiu i seran gratuïts, però caldrà fer reserva prèvia i complir totes les normatives. Les reserves es poden demanar a [email protected] o bé trucant al 615 494 579 (Rosa) o al 626 928 132 (Laura).

A més, també s’ha organitzat un concurs perquè qui vulgui envii el seu vídeo de tik-tok tot celebrant la festa del Roser i així optar a diversos premis.
 

artell de la Festa del Roser 2021. Foto: @santjoanfontsaj.

Arxivat a