S'inicien les sessions informatives a Olot per als alumnes d'educació postobligatòria

Seran del 17 d’abril al 8 de maig, principalment de forma telemàtica o amb grups reduïts i inscripció prèvia

L'Institut Bosc de la Coma d'Olot és un dels que ofereix estudis postobligatoris.
L'Institut Bosc de la Coma d'Olot és un dels que ofereix estudis postobligatoris. | Martí Albesa
NacióGarrotxa
14 d'abril del 2021
Actualitzat a les 11:44h
L’Àrea d’Educació i Joventut de l’Ajuntament d’Olot amb el suport de l’Oficina Municipal d’Escolarització han organitzat un conjunt de sessions informatives dirigides als futurs alumnes d’educació postobligatòria de la ciutat. 

Des del 17 d’abril i fins al 8 de maig s’ha previst que els centres realitzin aquestes sessions informatives que, seguint les mesures de prevenció i seguretat arran la pandèmia, es faran principalment de forma telemàtica. En alguns casos, els centres han previst l’opció de portes obertes presencials, sempre amb grups reduïts i amb inscripció prèvia.

Paral·lelament, en alguns estudis que s’ofereixen a Olot i a la Garrotxa també s’han previst entrevistes individualitzades o atenció personalitzada.

En aquest sentit, a portal web de l’Ajuntament d’Olot i a la pàgina de l’Àrea d’Educació i Joventutde l’Ajuntament d’Olot els usuaris podran trobar-hi el conjunt de sessions previstes així com els telèfons i correus electrònics de contacte de cada centre. 
 

Conjunt i detalls de les sessions previstes. Foto: @olotuit.


Preinscripció curs 2021 - 2022

De l’11 al 17 de maig serà el torn de la preinscripció d’aquells alumnes que vulguin cursar Batxillerat, Formació Professional de Grau Mitjà i Arts plàstiques i disseny de Grau Mitjà. Posteriorment, del 25 al 31 de maig serà el torn de la Formació Professional de Grau Superior i les Arts Plàstiques i disseny de Grau Superior així com els estudis superiors de disseny gràfic i disseny d’interior. Per últim, en el cas del PFI-PTT i l’IFE es portarà a terme del 10 al 21 de maig. 

Per més informació, qüestions o dubtes es pot consultar amb l’Àrea d’Educació i Joventut d’Olot al telèfon 972 270 049 o a [email protected].
 
Arxivat a