El nou pont a l'alçada de Verntallat a la Vall d'en Bas serà una realitat ben aviat

El cap d'obres de l'empresa adjudicatària i diversos representants del Consorci de Vies Verdes s'hi han desplaçat per observar com serà aquesta infraestructura

Un moment de la visita just per on s'ha de fer el pont per a vianants i ciclistes.
Un moment de la visita just per on s'ha de fer el pont per a vianants i ciclistes. | @ajuntamentbas.
NacióGarrotxa
08 d'abril del 2021
Actualitzat a les 9:22h
El passat 24 de març la Vall d’en Bas va rebre la visita d’una representació del Consorci de Vies Verdes, així com del cap d’obres de l’empresa adjudicatària de la licitació aprovada des de la Diputació de Girona per a la construcció d’un nou pont sobre el riu Fluvià, a l’alçada de Verntallat. 

Tot i que encara no hi ha data confirmada, aquesta visita seria l'inici de la construcció del pont i del tram de bicicarril promoguts des de l'Ajuntament de la Vall d'en Bas.

El projecte –ja anunciat l'estiu de 2018 i que va rebre una subvenció de la Diputació de Girona de 40.000 euros–, tracta d'oferir una millor seguretat per a fer els desplaçaments amb bicicleta o a peu per aquesta zona sense haver de sortir, com fins ara, de l'actual sender cap a la carretera.

Precisament, ara aquest tram és compartit per tots els usuaris i aquest nou pont permetrà canviar aquesta situació i oferir uns desplaçaments més còmodes i també més respectuosos amb el medi ambient.

A la vegada, aquesta passarel·la sobre el riu està pensada per a millorar les connexions entre els pobles de la Vall amb el carril bici de la Via Verda.