VÍDEO Sopa de Cabra, cap de cartell del Planestiueja't 2021 a les Planes d'Hostoles

Tots els dissabtes, del 26 de juny al 28 d'agost, es podra gaudir de la música, entre d'altres, de Roger Mas, Monica Green, l'Orquestra Diversiones, la Companyia Electrica Dharma, Quico El Cèlio o el Cord Geriona

Gerard Quintana, amb el Sopa de Cabra, actuarà amb «Ben endins», la gira dels 30 anys del grup.
Gerard Quintana, amb el Sopa de Cabra, actuarà amb «Ben endins», la gira dels 30 anys del grup. | Adrià Costa.
NacióGarrotxa
01 d'abril del 2021
Actualitzat a les 10:41h

Ja s'han posat en marxa els preparatius per a la que serà la cinquena edició del Planestiueja’t a les Planes d'Hostoles, un festival d’estiu que, des de la seva estrena l’any 2016, s’ha anat fent gros, s’ha consolidat en la programació cultural estiuenca de la demarcació i ha sabut mantenir un caràcter familiar, proper, atractiu per a l’espectador i musicalment ric, tant pel que fa a la qualitat com per la seva varietat de registres.

Aquest 2021, les propostes, que es podran gaudir tots els dissabtes del 26 de juny  al 28 d'agost a la Pista Poliesportiva,  són les que s'havien de fer l'any passat, i és que des de l'Ajuntament es va pagar part de l'actuació als artistes perquè poguessin afrontar millor les afectacions per la pandèmia. A banda de Roger Mas, Monica Green, l'Orquestra Diversiones o la Companyia Electrica Dharma, entre d’altres, s'ha tancat la contractació "extra" del que es considera que serà un concert molt atractiu per al públic, amb el grup Sopa de Cabra.  
 

La cinquena edició s'havia de celebrar l'any passat i va romandre posposada a causa de les mesures restrictives arran de la pandèmia, però enguany hi ha hagut temps per a preparar-se a consciència amb totes les mesures de seguretat sanitària que es requereixen. A dia d'avui, amb les mesures que hi havia aplicades abans de Setmana Santa, i si no s'endureixen encara més, des de l'Ajuntament poden assegurar que tirarem endavant el festival amb tota garantia.

Cap als 5.000 visitants?

En les anteriors edicions s'ha comptat amb artistes com Catarres, Pep Poblet, Adrià Puntí, Albert Pla, Manu Guix, Pedro Guerra, Judit Neddermann, Beth, Quimi Portet o Dani Nel·lo entre d’altres, així com hem presenciat en directe concerts de la GIOrquestra, un Tribut al Rey León o una festa familiar amb els grups de moda per als més menuts com El Pot Petit o The Penguins.
 
En aquesta cinquena edició es vol continuar consolidant el festival i poder superar els 4.000 assistents que el van visitar el 2019. S'arribarà als 5.000? Tot és possible, ja que enguany compten amb noves plataformes, diferents formats i ampliem el ventall de possibilitats a l'hora d'assistir al festival. Si les entrades s'exhaurissin per a alguns concerts, estan estudiant la possibilitat d'oferir-los en obert per una plataforma digital per qui en volgués gaudir.  
 
És el festival d’estiu de la Garrotxa i és per això que s'ha envoltat, també, de fundacions solidàries com la Fundació Albert Bosch, per a la qual es recaptaran fons en la festa familiar d’enguany, igual que en les edicions anteriors, i que acabaran de donar sentit a tot el que fan des del municipi.
 

Cartell del Planestiueja't 2021. Foto: @lesplanescat.


Informació sobre la venda d'entrades i les mesures sanitàries
 
• Fins a 4 anys entrada gratuïta sempre que no ocupin seient.
• Recintes amb les mesures de prevenció generals per a garantir la seguretat dels visitants, artistes i voluntaris del festival. Les mesures s’aplicaran a tot el recinte de manera temporal i s’aniran adaptant en funció de l’evolució de la normativa vigent i les recomanacions de les diverses administracions i autoritats sanitàries.
• Venda d’entrades en línia a www.planestiuejat.cat i a ca.turismegarrotxa.com.
• Venda d’entrades físiques a les Planes d’Hostoles: Llibreria Serra i a l’Estanc de l’avinguda Narcís Arnau.

Xarxes: @planestiuejat.
correu-e:planestiueja@lesplanes.cat.