Portes obertes a les escoles bressol municipals d’Olot i a la llar d’infants de Sant Roc

Cal contactar amb cada escola per assistir a les sessions i fer el procés de preinscripció

NacióGarrotxa
01 d'abril del 2021
Actualitzat a les 9:59h
Les sessions d'iniciaran aquest 20 d'abril.
Les sessions d'iniciaran aquest 20 d'abril. | @olotuit.
Com cada any, les escoles bressol municipals d’Olot i la llar d’infants de Sant Roc portaran a terme sessions de jornades de portes obertes per a fer conèixer les instal·lacions i els centres.

Del 20 al 27 d’abril s’ha previst que es realitzin aquestes sessions que, seguint les mesures de prevenció i seguretat arran la pandèmia, es faran en grups d'un màxim de 10 persones, acompanyades del personal de l’escola bressol. És imprescindible contactar amb cada centre per poder-se inscriure a la jornada de portes obertes corresponent. 

En aquest sentit, a la pàgina web de l’Ajuntament d’Olot o de l’Àrea d’Educació i Joventut els usuaris hi podran trobar el conjunt de sessions previstes així com els telèfons i adreces de correu electrònic de contacte de cada centre. A les sessions de portes obertes només hi pot assistir un membre de la família, sense infants, i és obligatori l’ús de màscara en tot moment.

Als accessos a les instal·lacions es prendrà la temperatura corporal i caldrà fer ús del gel hidroalcohòlic. Al mateix temps, es demana mantenir la distància mínima de seguretat d’1,5 metres entre tots els participants. 

Preinscripció curs 2021-2022

El procés de preinscripció per al curs 2021-2022 per als infants nascuts els anys 2019, 2020 i 2021 es portarà a terme del 10 al 21 de maig de forma telemàtica a través del web de de l’Àrea d’Educació i Joventut.
 
De l’11 al 21 de maig es realitzarà de forma presencial, tot demanant cita prèvia a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament d’Olot. L’horari és de 08:00 h a les 17:30 h i es pot reservar cita prèvia a partir del 3 de maig a través del web.

Per a més informació, qüestions o dubtes es pot consultar amb l’Àrea d’Educació i Joventut d’Olot al telèfon 972 270 049 o a [email protected].
 

Cartell de les jornades de portes obertes a les escoles bressol i la llar d'infants municipals d'Olot. Foto: @olotuit.


 
Arxivat a