1 de 10
Obres

Treballs d'asfaltatge a la carretera de la Canya a Olot

El Ministeri de Foment hi portarà a terme tasques de millora del ferm de diversos trams el dimarts 6 d'abril, amb afectacions de trànsit durant tot el dia

El límit de la carretera de la Canya a Olot, on s'iniciaran les tasques d'asfaltatge. | Arxiu NG.
per NacióGarrotxa, Olot | 30 de març de 2021 a les 08:10 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 de març de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Ministeri de Foment té previst portar a terme treballs de millora i renovació de l'asfaltatge de la carretera de la Canya (N-260) al seu pas per Olot el pròxim dimarts, 6 d'abril de 2021.

Els treballs afectaran diversos trams d'aquesta via de la ciutat, concretament des de la rotonda d’accés a Olot –des l’autovia A26 i l’encreuament amb la N260 amb la carretera cap a Sant Joan les Fonts– fins al límit del terme municipal d’Olot amb la Canya. 


Les actuacions no afectaran a tota l'amplada de la calçada sinó que es focalitzaran a millorar i renovar l'asfalt de determinats trams per no tallar per complert aquesta entrada a la ciutat.

Els treballs és previst que s’iniciïn a les 8 del matí i durant unes dues o tres hores s'actuarà en un tram de 25 metres prop de la rotonda de can Minguet. Mentre durin les tasques d'asfaltatge, s'habilitarà pas alternatiu i, els vehicles en direcció a la Canya, hauran de circular pel carril contrari situat a l'altra banda de la illeta enjardinada.


Un cop finalitzat els treballs en aquest tram, s'actuarà a la N-260 a l'alçada del carrer del Conflent. Mentre es realitzin les obres en aquest punt, es desviarà el trànsit d'accés a Olot pel polígon industrial i a través del carrer Capcir, Vallespir i dels Garganta fins aretrobar la carretera de la Canya.

El tercer i últim àmbit d'actuació serà els carrils d'entrada a Olot des de l'alçada del carrer

Rosselló fins a la rotonda de can Minguet. S'arranjarà el tram comprès entre el carrer Rosselló i el carrer dels Garganta i, durant aquesta estona, el trànsit d'entrada a la ciutat es desviarà per l'interior del polígon. Un cop s'actuï a l'altura del carrer Garganta es tallarà el trànsit i els vehicles que vulguin sortir del polígon industrial seran desviats pel carrer Capcir. 

La Policia Municipal d'Olot senyalitzarà els canvis de circulació mentre durin les obres. La previsió és que els treballs d'asfaltatge finalitzin el mateix dimarts 6 d’abril al voltant de 19 h. 
 
Participació