Educació

Els alumnes de l’escola Castanyer participen en un Ronda Croquis massiu

Dibuixen i valoren l’entorn de Sant Joan les Fonts per a descobrir el patrimoni arquitectònic i natural que hi ha al municipi

per NacióGarrotxa , Sant Joan les Fonts, 29 de març de 2021 a les 09:44 |
Els dibuixos extesos com llençols en el lloc on han estat pintats. | @santjoanfontsaj.
Aquest passat divendres al matí, els alumnes de l’escola Castanyer de Sant Joan les Fonts han participat en un esdeveniment comú: dibuixar diferents espais de l’entorn del municipi amb el Ronda Croquis, una activitat pensada com a atractiu turístic, però que s’ha fet perquè la mainada del centre descobreixi diferents espais com el prat de Can Miquelet o el pont Medieval.

En la matinal, els alumnes han passat les hores amb el seu grup bombolla en un entorn específic per tal de dibuixar-lo des del seu punt de vista i amb total llibertat. Un cop acabat i després de dinar, els dibuixos s’han exposat al pati del centre on els han pogut gaudir en rotllana mentre berenaven.


Aquesta iniciativa forma part de l’estreta col·laboració entre l’escola i el consistori i vol combinar l’expressió artística de cada infant amb descobrir i valorar el patrimoni arquitectònic i natural que hi ha al municipi.
 

Les mainades s'han organitzat en racons i grups bombolla per a aquesta ocasió. Foto: @santjoanfontsaj.

 

Participació