Sant Joan les Fonts reprèn la Ruta de les Tres Colades

El temporal Gloria va causar diversos desperfectes en aquesta àrea, igual com al pont de vianants de la Sebastiana, que va desaparèixer i que es refarà amb una forta inversió

Un dels racons idíl·lics de la Ruta de les Tres Colades a Sant Joan les Fonts.
Un dels racons idíl·lics de la Ruta de les Tres Colades a Sant Joan les Fonts. | @santjoanfontsaj.
NacióGarrotxa
26 de març del 2021
Actualitzat a les 10:51h
El pas del temporal Glòria el gener de 2020 va ocasionar danys en diversos punts del municipi de Sant Joan les Fonts que van provocar, entre d’altres, el tancament d’alguns accessos per la perillositat que comportaven.

Va ser el cas de la Ruta de les Tres Colades que, durant uns quants mesos, no s’ha pogut fer de manera circular perquè va restar molt malmesa, ja que transita en paral·lela a la riera del Riudaura.

Després de les corresponents reparacions, ara, coincidint amb la Setmana Santa i l’arribada del bon temps, es torna a reobrir la ruta en perfectes condicions, amb què s'hi podran desenvolupar les primeres activitats a l’aire lliure.

Un altre dels punts afectats pel pas del temporal, va ser el pont de vianants de la Sebastiana, que travessa el Fluvià, i que ha desaparegut i cal reconstruir en la seva totalitat.

La inversió té un cost aproximat de 32.000 euros i l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts s’ha acollit a una línia de subvencions que han d’ajudar a sufragar aquesta despesa tan important, però tan necessària, per a restablir la normalitat en aquesta zona.
 
Arxivat a