Continuen les millores en set places d'Olot aprovades en els Pressupostos Participatius

S’ha agençat la zona enjardinada del barri de la Caixa i s’hi ha instal·lat una nova àrea de jocs infantils

La nova àrea de jocs infantils al barri de la Caixa.
La nova àrea de jocs infantils al barri de la Caixa. | @olotuit.
NacióGarrotxa
26 de març del 2021
Actualitzat el 29 de març a les 8:15h
Continuen endavant els treballs de remodelació de set places de la ciutat d’Olot. Les actuacions, que formen part dels projectes ‘Revivim les places petites!’ i ‘Fem grans places i parcs’, van ser escollides per part dels veïns als Pressupostos Participatius. Els treballs s’han focalitzat en aquests espais on s’ha millorat l’accessibilitat, el mobiliari, els punts d’aigua i s’han instal·lat nous equipaments esportius i educatius.

En concret, s’està actuant –i en la gran majoria dels casos s’encara l’última fase d’execució– a la plaça del Farcell, el parc de les Planotes, la plaça Pla de Dalt, la plaça Mas Baix, la plaça Montolivet, la plaça Gil Vidal i Forga i els jardins del barri de la Caixa.  

En tots els casos s’han millorat els espais amb la instal·lació de nous equipaments esportius, la inclusió de jocs cooperatius, nou mobiliari urbà com bancs, papereres i la revitalització de les zones amb nous enjardinaments i plantacions arbustives.

Concretament, en el cas del barri de la Caixa, a part dels treballs efectuats, també s’ha instal·lat i ja està operativa la nova àrea de jocs infantils. Els elements provenen de l’espai del Firal, on properament s’instal·larà una nova zona de joc col·lectiu, tal com ja es va avançar.

La Brigada Municipal i el Consorci SIGMA han assumit part de les despeses dels treballs en aquestes set places que tenen un pressupost total de 49.610 euros.

 
Arxivat a