Olot acull una conferència sobre el rol de la mobilitat en la reinterpretació del territori

La impartirà l'arquitecte Francesc Baquer i l'organitza la Delegació Garrotxa-Ripollès del Col·legi d'Arquitectes

Els projectes de mobilitat sempre han rebut resposta popular a la Garrotxa.
Els projectes de mobilitat sempre han rebut resposta popular a la Garrotxa. | @les_valls.
NacióGarrotxa
25 de març del 2021
Actualitzat a les 11:03h
Aquest divendres, 26 de març, a les set del vespre, la Delegació Garrotxa-Ripollàs del COAC acull a la seu del número13 de l'avinguda Onze de Setembre,  la conferéncia "El rol de la mobilitat en la reinterpretació del territori", que impartirà l'arquitecte Francesc Baquer.

Durant una hora, aquest professional expert en la reordenació del territori exposarà els diferents treballs realitzats, entre els quals destaca el Pla Estratégic Municipal de Mobilitat Sostenible de Torroella de Montgrí i I'Estartit.

L'actual context de crisi climàtica obliga a planificar de manera diferent la ciutat i el territori. La mobilitat, característica essencial de la societat contemporània, és un dels principals elements cridats a aquest canvi, com bé es debat actualment a la Garrotxa amb els projectes de les variants d'Olot i les Preses-la Vall d'en Bas.

Francesc Baquer Font és arquitecte per l'Escola Politècnica Superior de la Universitat de Girona (2015). Ha centrat part de la seva activitat professional en l'estudi del territori i la ciutat en relació amb la mobilitat. També, ha participat en seminaris i conferències i és coautor, junt amb l'arquitecta Laura Plana, del Pla Estratégic Municipal de Mobilitat Sostenible de Torroella de Montgrí i l'Estartit, publicat en diverses ocasions.

L'acte es podrà seguir presencialment amb inscripció prèvia a través d'aquest formulari.

 
Arxivat a