L'Ajuntament de Sant Jaume de Llierca obté el segell InfoParticipa per la transparència de la informació

És una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona en relació amb la qualitat dels webs municipals

Redacció
25 de març del 2021
Actualitzat a les 9:54h
L'Ajuntament ha aconseguit un 90.38% dels 52 indicadors establerts.
L'Ajuntament ha aconseguit un 90.38% dels 52 indicadors establerts. | NG.
L'Ajuntament de Sant Jaume de Llierca ha obtingut per tercer any consecutiu la distinció del Segell InfoParticipa per a la transparència del web municipal, tot aconseguint un 90.38% dels 52 indicadors establerts pel ComSET (Grup de Recerca en Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència).

Aquesta és una certificació que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) segons la informació que facilita cada ajuntament a través del propi web i que permet que qualsevol ciutadà tingui coneixement sobre qui són els representants polítics, com gestionen els recursos econòmics i quines formes de participació posen al seu abast.

Es tracta d’una marca de qualitat que dóna garanties credibilitat i facilita l'accés al ciutadans de la informació pública de l'ajuntament d'una forma senzilla i àgil.

L'Ajuntament, molt satisfet
 
Les dades obtingudes per l'Ajuntament de Sant Jaume de Llierca signifiquen la consolidació del treball per a una administració transparent. Per a Jordi Cargol, batlle de Sant Jaume de Llierca, l'obtenció d'aquest segell és una mostra de la feina feta des del Consistori i de l'aposta per a millorar en matèria de transparència i qualitat de comunicació.

Cargol remarca que "aquest any s'han realitzat canvis i modificacions a la pàgina web perquè sigui de fàcil accés i segueixi actualitzada. La informació i la transparència al ciutadà és un valor que apliquem dia a dia".  

Des d'aquest vincle podeu veure l'avaluació del Segell InfoParticipa de Sant Jaume de Llierca.