Olot commemora la setmana del Dia Internacional del Teatre amb dues propostes

Una visita guiada pel Teatre Principal amb CAMES-Escarlata Circus i l'estrena d'un monòleg "Noucents", de Baricco, amb Cascai Teatre

Danny Boodmann TD Lemon és el protagonista de «Noucents».
Danny Boodmann TD Lemon és el protagonista de «Noucents». | @OlotCultura.
NacióGarrotxa
24 de març del 2021
Actualitzat a les 11:03h
El Dia Mundial del Teatre, que es commemora arreu del món aquest dissabte, 27 de març, també se celebra a Olot amb dues propostes artístiques plenament relacionades amb el món de l'escenari.

D'una banda, dimecres 24, dijous 25, divendres 26 i dissabte 27 de març, a les 12 h i a les 18 h, ens endinsarem, amb una visita autoguiada, a les entranyes del Teatre Principal d'Olot per a descobrir allò que normalment no veu l’espectador.
 

Cartell de CAMES-Escarlata Circus. Foto: Escarlata Circus.


Reunir un grup de persones que no necessàriament es coneixen i fer-less descobrir un recorregut poc habitual per a l’espectador. S'intorduiran a les entranyes de l’edifici (magatzem, camerinos, rere cortines…) i els faran conèixer rituals, anècdotes i curiositats del teatre i el seu univers. Compartiran experiències tot fent escenes col·lectives per acabar creant una petita peça fruit de la seva pròpia escriptura. L’espectador anirà descobrint de manera progressiva que forma part d’una companyia d’espectacles juntament amb tots els altres participants.

Aquesta proposta és una creació d’Escarlata Circus, amb producció dels teatres de Transversal-Xarxa d’Activitats Culturals.

D'una altra banda, Cascai Teatre, estrena Noucents, al Teatre Principal aquest divendres, a dos quarts de nou del vespre, un monòleg de Baricco (Seda). Un espectacle concert que repassa la música popular de principis del segle XX.

Danny Boodman TD Lemon és Noucents, el millor pianista del món, que no ha trepitjat mai terra ferma. També és el títol del conegut monòleg d’Alessandro Baricco, estrenat abans que l’autor es convertís en un fenomen internacional amb la seva novel·la Seda.

Cascai Teatre ha transformat aquesta història romàntica d’un home extraordinari en un viatge per la música popular de principis del segle XX: ragtime, blues i dixieland. Un recorregut compartit per Marcel Tomàs i el músic Adrià Bauzó. Un espectacle que és també un concert, que agradarà tant als amants del teatre com als de la bona música.


 
Arxivat a