Èxit de la tradicional Fira de Sant Josep a Sant Jaume de Llierca

Aquest passat cap de setmana s'hi va celebrar una edició excepcional amb productes de proximitat, arrossada en benefici de l'Oncolliga i concert

Vista aèria del mercat celebrat aquest passat cap de setmana a Sant Jaume de Llierca.
Vista aèria del mercat celebrat aquest passat cap de setmana a Sant Jaume de Llierca. | @santjaume.
NacióGarrotxa
23 de març del 2021
Actualitzat a les 12:45h
El Mercat de Sant Jaume de Llierca  ha tancat la seva edició amb èxit de participació. El mercat estava organitzat en dos sentits de circulació per als vianants per a evitar aglomeracions. A més a més, en tot moment es tenia controlat l’aforament i els assistents disposaven de gel hidroalcohòlic a l’entrada i sortida del mercat.

La resposta de públic ha satisfet l’Ajuntament, que ha reivindicat el paper dels mercats per a poder donar valor als productors locals i el producte de km 0.

En el marc del mercat, també el diumenge al matí es va portar a terme un concert, a càrrec de Duo22. El concert es va desenvolupar amb total seguretat i els assistents disposaven de seients preassignats.
 

Els beneficis dels àpats repartits ahan anat a parar l'Oncolliga. Foto: @santjaume.


Paral·lelament, el diumenge també va ser un dia solidari a Sant Jaume, ja que es van repartir 130 racions de rossejat de fideus o d'arròs. Tots els diners recollits han anat a parar íntegrament a l'Oncolliga, entitat sense ànim de lucre que té l'objectiu principal d'atendre psicosocialment persones amb càncer i els seus familiars.

Xevi Reixach, regidor del municipi, ha destacat que “no podem fer res més que agrair a la gent i als productors haver cregut i confiat a tirar endavant una fira diferent, però que ens deixa molt contents”.

“Estem molt satisfets de la bona acollida que ha tingut aquest nou format i d’haver pogut ajudar una miqueta a tots els petits productors comarcals a presentar i vendre els seus productes d’una manera segura”, ha afegit Reixach.