Comença la segona fase d'obres de reforma i ampliació del Club Natació Olot

Prevista durant la tardor-hivern d'enguany, es farà sense cap cobrament addicional a la quota

NacióGarrotxa
22 de març del 2021
Actualitzat a les 10:39h
La piscina principal del Club Natació Olot.
La piscina principal del Club Natació Olot. | @CNOlot.
Després que l’assemblea del mes de juliol passat facultés la Junta Directiva del Club Natació Olot per a la signatura d’un préstec, l'entitat informa que s’ha obtingut el finançament necessari que permetrà iniciar el procés de selecció per a la contractació d’un equip d’arquitectes i enginyers per a l’execució de la 2a fase i, finalment, el concurs per a l’adjudicació de les obres de reforma i ampliació de les instal·lacions.

Gràcies a l’esforç de tothom, les instal·lacions de reforma i ampliació de la 1a fase ja formen part del dia a dia del Club:

• El nou gimnàs (amb la sala de fitness i musculació, dues sales d’activitats dirigides, una sauna i 4 vestidors).
• La piscina d’estiu.
• La nova sala d’aigües (amb la piscina PCO3, el vas complementari, la piscina d’ensenyament i una sauna).
• Instal·lacions que se sumen a la piscina de competició, les pistes de tennis, pàdel, bàsquet i frontó, entre d’altres. Aquests serveis ja són una realitat que ens permet gaudir de l’esport al Club de la millor manera possible.

Comencen, doncs, a treballar per a enllestir aquest gran projecte de reforma i aconseguir un Club actual, adaptat a les necessitats de tothom i que garanteixi un futur prometedor per als pròxims cinquanta anys, gaudint de l’esport i del benestar.

Igual com s'ha fet en la 1a fase, "la Junta Directiva treballarà amb responsabilitat per fer realitat allò que els socis ens vau transmetre durant el procés participatiu que es va dur a terme per conèixer les necessitats".

També, estan molt satisfets de comunicar que, tal com ja van avançar a l’assemblea del mes de juliol passat, aquestes obres de la 2a fase de reforma i ampliació no representaran el cobrament de cap quota addicional. L'inici previst d'aquestes obres serà durant la tarrdor-hivern d'enguany.

Més informació de la 2a fase de reforma i ampliació aquí.
Arxivat a