Mobilitat

En marxa les obres de l’aparcament d’autocaravanes a Sant Joan les Fonts

La inversió, amb un cost de gairebé 60.000 euros, compta amb una ajuda europea dels fons Feder per valor de 24.795 euros

per NacióGarrotxa , Sant Joan les Fonts, 18 de març de 2021 a les 08:57 |
Les obres s'enllestiran a finals del mes d'abril. | @santjoanfontsaj.
Aquest mes de març han començat les obres de l’àrea d’aparcament per a autocaravanes que s’instal·larà a Sant Joan les Fonts. L’espai tindrà servei d’aigües brutes i no serà per a estades llargues i pernoctacions que puguin pedurar, ja que no pretén ser un substitutiu dels càmpings.

Aquest nou aparcament d’autocaranaves s'emplaça a tocar de l’antic assecador de paper de Sant Joan, a tocar del passeig fluvial i de la residència Torreblanca. D’aquesta manera,se situa a prop de zones d’alt interès per als visitants com el Molí Fondo, el Boscarró, la ruta de les Tres Colades o el Pont medieval.


La inversió té un cost de 59.997,97 euros, segons el projecte redactat per l’arquitecte municipal. Per a tirar-ho endavant, es compta amb una ajuda europea dels fons Feder per valor de 24.795 euros, en el marc del projecte "Garrotxa, Terra de Volcans" que impulsa Turisme Garrotxa.

Les obres s'ha previst que s’enllesteixin a finals del mes d’abril, sempre que les condicions meteorològiques hi acompanyin.


La presència d’autocaravanes ja era habitual a Sant Joan les Fonts i ara es vol crear un espai que les agrupi i permeti descobrir als visitants el patrimoni de vulcanisme i la natura. De fet, la seva creació ha estat molt ben valorada per part de diferents usuaris de webs de caravanistes, on la comunitat del caravanning sol compartir experiències.

 

Participació