ERC a Sant Joan les Fonts denuncia la «improvisació» de l'equip de govern amb la nova pista poliesportiva

La portaveu de Sant Joan Plural, Isabel Rigat, considera que cal aturar les obres al Pla de les Coromines perquè suposa una modificació de l'espai natural que “mereix ser valorat i aprovat per la ciutadania"

Al Pla de les Coromines ja fa dotze dies que s'hi fan obres per a la nova pista poliesportiva.
Al Pla de les Coromines ja fa dotze dies que s'hi fan obres per a la nova pista poliesportiva. | @ERC_Garrotxa.
17 de març del 2021
Actualitzat a les 11:16h
Sant Joan Plural ha denunciat aquest matí de dimecres la “improvisació” de l’equip de govern de l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts amb les obres de la nova pista poliesportiva que es vol emplaçar al Pla de les Coromines i que ja van començar, sense previ avís del Consistori, fa dotze dies.

En una roda de premsa al mateix Pla de les Coromines, on just s'estaven iniciant les obres d'extracció de terres, la portaveu del grup municipal d'ERC, Isabel Rigat, ha demanat que s’aturi qualsevol actuació i que aquesta decisió es prengui amb “transparència i de forma democràtica” a través del procés participatiu que té obert l’ajuntament per definir l’estratègia municipal.
 

Isabel Rigatl, portaveu de Sant Joan Plural, al Pla de les Coromines. Foto: @ERC_Garrotxa.


Rigat considera que l’actuació en aquest “paratge tan emblemàtic” suposa una modificació d’aquest espai natural que “mereix ser valorat i aprovat per la ciutadania”. La portaveu de Sant Joan Plural ha denunciat que l’anunci de l’inici de les obres “no era una prioritat de l’equip de govern”, ja que ni tan sols estaven contemplades en el pressupost municipal de 2021, que just s’acaba d’aprovar, i creu que el govern municipal encara no té ni el projecte de la pista aprovat.

“A més, no creiem que una actuació d’aquestes característiques i en un espai tan sensible per a la ciutadania de Sant Joan les Fonts, s’hagi de fer per les xarxes socials ja que no tothom hi té accés i ha generat cert malestar entres les veïnes i veïns del poble”, ha exposat la portaveu del grup municipal republicà des del Pla de les Coromines. Rigat es referia a un tweet fet per l'Ajuntament de Sant Joan les Fonts el passat 5 de març: