Educació

S'obre la matrícula a les Tertúlies d'anglès i francès de la FES d'Olot

Seran d'una hora de durada a la setmana i es faran en format virtual amb grups reduïts

per NacióGarrotxa , Olot, 16 de març de 2021 a les 09:03 |
Les terútiles s'allargaran fins a mitjan juny per via telemàtica. | @FESOlot.
A partir del 13 d’abril tornen les Tertúlies d’Anglès i Francès de la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot (FES d’Olot) per a aquelles persones que necessiten un espai per conversar, practicar i millor la seva expressió oral.

Isabel Delgà i Marta Guitart conduiran les tertúlies d’anglès i francès, respectivament.

Amb una hora de durada a la setmana, les sessions es faran en format virtual utilitzant la plataforma Zoom i amb l’objectiu de donar vocabulari, corregir els errors gramaticals perquè els i les participants puguin guanyar fluïdesa en l’expressió oral en cadascuna de les llengües escollides.

El grup de francès serà de nivell mitjà (B1), conduït per Marta Guitart, llicenciada en Filologia Romànica, i es portarà a terme els dimarts a la tarda, de 19.30 h a 20.30 h del 13 d’abril al 15 de juny.


Pel que fa a la llengua anglesa, s’obren dos grups: nivell mitjà (B1) i nivell alt (B2-C1). Seran els dimecres a la tarda, del 14 d’abril al 16 de juny i de 17.30 h a 18.30 h el nivell mig, i de 18.30 h a 19.30 h el nivell alt. Els dos grups d’anglès aniran a càrrec d’Isabel Delgà, llicenciada en Filologia Anglesa i professora i directora de Claude Escola d’Idiomes.

Les tertúlies es basaran en sessions de conversa disteses amb grups reduïts i estan dirigides a persones que ja tenen coneixements de l’idioma escollit i que volen mantenir-ne el nivell.

La matrícula per a aquestes activitats formatives ja està oberta i les inscripcions es poden fer contactant amb el telèfon 972 26 21 28 o enviant un correu a mfigueras@olot.cat.

 

Participació